Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zwolnić się czy nie? co mam robić? :(

Polecane posty

Gość gość

ta praca mnie wykańcza, nie mam życia prywatnego, nawet jak mam wolny dzień to nie mam ochoty na spotkania z ludźmi, cały dzień w pracy mam kontakt z ludźmi, na początku było ok, ale teraz jestem wyczerpana i nie mam ochoty być miła dla ludzi, zarabiam nieco powyżej najniższej krajowej, ale robię za trzech

Gość gość
zwolnij się.

Gość gość
to zależy czy masz co do garnka włożyć jak masz wybór to się zwolnij większość ludzi go nie ma

Gość gość
mam co do garnka wrzucić, w ostateczności mogę wynająć pokój ( mieszkam w 3 pokojowym mieszkaniu w samym centrum, jeden pokój stoi pusty) i z tego jakoś żyć, opłacić czynsz, jedzenie, ale chodzi mi o to,że jak rzucę tę pracę to boję się,że nowy pracodawca nie zatrudni mnie

Gość gość
możesz poszukać nowych ofert pracy na gowork

Gość gość
najpierw znajdź inną pracę i wtedy się zwolnij wówczas nie zostaniesz bez środków do życia

Gość gość
jeśli dasz radę się utrzymać i szukać spokojnie nowej lepszej pracy to się zwolnij, zależy też jak bardzo ta wyczerpuje cię psychicznie ... ja mam pracę, której nie lubię, chodzę zestresowana ale niestety póki co nie stać mnie, by się zwolnić :( gdybym mogła to zrobiłabym to z mety.

Gość gość
ciezko szukac nowej pracy jak sie haruje za 3 osoby. ja mam to samo, mam nadzieje, ze w koncu sie zmobilizuje i zaczne czegos szukac. poki co jak wracam to padam na psyk i nie mam siły nawet nic ugotowac czy sprzatnac, a co dopiero jezdzic po zakladach i cv roznosic. Jak miałabym to zrobic skoro pracuje 7.16?? Jak ludzie szukaja pracy? Wiadomo, ze przez natea to prawie nikt nie znalazl, trzeba jezdzic i zostawiac namiary ale kiedy to robic? I jak? Ja nie mam samochodu..

Gość gość
To nieprawda, że przez Internet nie można znaleźć pracy. Świat się zmienia, na niektóre oferty można aplikować tylko i wyłącznie o-line (nawet telefonów nie podają, tylko adres mailowy) Mówię z własnego doświadczenia, bo wysłałam zaledwie 4 cv przez Internet i dwie firmy odezwały się, zaprosiły mnie na rozmowy i zaproponowały pracę. W ostateczności zostałam w obecnej pracy, bo zarobki wyższe niż tam, ale poszukiwanie pracy tylko przez net jak najbardziej może zakończyć się powodzeniem. Nigdy nie rozwoziłam swojego cv po przypadkowych firmach w okolicy, to trochę poniżej godności tak wciskać się jak desperat tam gdzie nawet nie rekrutują.

Gość gość
gość dziś Gdzie szukasz tych ofert? Moze jestes z duzego miasta, tak jest latwiej? U mnie nie spotkalam sie z absolutnie nikim, kto by znalazl prace przez neta.. Sama wysyłałam swego czasu dziesiatki cv i odzewu zera, nie bylo ani jednej rozmowy nawet :O

Gość gość
Jestem z miasta powiatowego ponad 100 tyś mieszkańców, szukam na stronach typu praca.pl, pracuj.pl, oxl (dawniej tablica), inforpraca, gazeta. praca, czasem po prostu w gogle wpisuję nazwę mojego miasta i charakter pracy, której szukam i sprawdzam strony, które wyskoczą.

Gość gość
Tez o tym myślę żeby odejść. Ale Czy nie trafię z deszczu pod rynne. Wszędzie jest tak samo. ... a tu chociaż ludzi znam. Najgorsza jest szefowa. Nienawidzę jej.

Gość gość
gość dziś Dzień dobry. Zapraszamy do poszerzenia swoich kwalifikacji zawodowych wraz ze szkołą NOVA Centrum Edukacyjne. Prowadzimy rekrutację na wiele darmowych kierunków. Na stroniewww.nova.edu.pl znajdzie Pan/Pani całą naszą ofertę edukacyjną. W razie pytań zapraszamy do sekretariatu przy ul. Zwycięstwa 50/2 w Gliwicach, który jest czynny od poniedziałku do piątku w godzinach 10:00-18:00 oraz w sobotę 8:00-14:00. Więcej informacji przedstawimy również telefonicznie - 32 230 26 34. Serdecznie zapraszamy. NOVA Centrum Edukacyjne