Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomoże mi go ktos zrozumieć ??

Polecane posty

Gość gość

Mam takiego kolegę ze studiów. Widujemy się tylko na uczelni. Na początku gdy się poznawalismy mieliśmy super kontakt który nie wiem z jakich przyczyn sie ochlodził. nie wiem czy ja coś nie tak zrobilam/powiedziałam albo usłyszał plotke,ale odsunąl się. Teraz potrafi byc bardzo wredny wrecz chamski i rzuca roznymi tekstami (zwłaszcza w towarzystwie ). Udaje glupiego ,niby wyluzowanego kiedy pytam co jest.. tzn zapytalam 2 razy w tym raz dosłownie ale zbyl mnie . :) w dodatku chodzi przy mnie czerwony na twarzy non stop , i dość dziwnie się zachowuje... to ostatnie mnie zastanawia bo mialam tak 2 razy , kiedy chłopak się we mnie zakochał.... I kiedy dziewczyna się we mnie podkochiwala a ja ja upokorzylam . Jemu nic nie zrobiłam.. więc nie wiem?? Jak poprawić relację ? Może już nie warto nic robić... Z drugiej strony nie olewa mnie do końca , kiedys wychodzil z uczelni i zapytał czy mnie podwiezc ,innym razem spotkaliśmy się na miasteczku studenckim i poczetowal mnie alko . Wiec chyba mnie lubi..albo na odwrót ale na siłę próbuje się do mnie przekonać albo po prostu trzyma pozory?