Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego faceci ( w Polsce) tak szybko sie sypia

Polecane posty

Gość gość

po 35 roku zycia szczuplego wysportowanego i dobrze ubranego faceta to ze swieca szukac, wszystko to takie rozlazle brzuchate lyse z nalana morda , juz nie wspomne o zaniedbanych dloniach - lapa jak bochen chleba i brudne pazury syf na zewnatrz to az strach pomyslec jaki syf w gaciach

Gość gość
strasznie dziadzieją ,i staro wyglądają niektórzy moi koledzy wyglądają starzej od mojego ojca 60+,ale on dba o siebie i świetnie się trzyma

Gość gość
chyba nie masz faceta bo tak piszesz. Albo jestes jedynaczka, ktora byla oczkiem w glowie tatusia. I dlatego teraz szukasz ksiecia z bajki.

Gość gość
Albo są otyli albo w drugą stronę, wysuszeni jak szczury. Coraz więcej Polek wiąże się z facetami z krajów Europy zachodniej i wcale mnie to nie dziwi. Są przystojniejsi, w większości z lepszymi zarobkami, zadbani, zawsze modnie ubrani, tam siłownia to codzienność, żeby dbać o sylwetkę. Polki zakochują się w nich do szaleństwa i ja to rozumiem, bo sama tak miałam ale chwilowo musieliśmy się rozstać. Wrócimy do siebie.

Gość gość
no i tu sie mylisz , mam meza - Szweda i facet jest po 40 a wyglada swietnie , jest wysoki szczuply , zadbany , biega codziennie rano ( juz to ze ma burze wlosow naglowie to sie nie wypowiem bo wiadomo to sprawa genetyczna nikt nie ma na to wplywu) Polacy to sruuuuuut po 30 i zaczyna sie dziadzio - kwestia genow czy niedbalstwa?

Gość gość
polscy faceci sa zwyczajnie BRZYDCY w porównaniu do ich sasiadow ale wymagania to kazda paskuda ma jakby byl misterem swiata Polki powinny robic za granica dokumentacje fotograficzna jacy tam sa faceci i jak taka lajza otworzy pysk, zeby miec cos do Polek to zdjecia mu zeby sobie uświadomil co nieco

Dobrze trafilas, ale mam znajome co maja pijakow i takie tego nic nie warte ale wyjechaly przez biuro matrymonialne jeszcze za komuny

Gość gość
zdjęcia + lustro

Gość gość
Zależy od trybu życia chyba. Ci pracujący fizycznie,nie dbający o siebie, faktycznie się sypia. Mój mężczyzna pływa ,biega,chodzi na siłownię, ale ma bardzo stresujqca pracę, duży stres... sięga po alkohol więc, niestety. Wygląda super, ale martwie się o niego

Gość gość
To nie przypadek ,ze jest mnostwo zwiazkow Polka plus facet z zac Europy a nie na odwrót Polak plus np. Włoszka, Francuzka. One ich nie chca :P

Gość gość
to wypad polskie szmaty na zachod do swoich boi do burdeli i podcierania dup, i nie wracac do pl

Gość gość
To nie przypadek ,ze jest mnostwo zwiazkow Polka plus facet z zac Europy a nie na odwrót Polak plus np. Włoszka, Francuzka. One ich nie chca x A wiesz dlaczego tak jest? Bo taki zagraniczniak jest na tyle nieudolny, że żadna rodaczka go nie chce, więc szuka sobie łatwej laski z zachodu, która poleci na pieniądze. Tak samo robią niektórzy Polacy, nie potrafią znaleźć sobie baby w PL, więc ściągają sobie laskę z Rosji lub Ukrainy. A co do sypania się facetów w PL... pokaż mi atrakcyjne kobiety po 35 roku życia? Ze świecą takich szukać, 90% kobiet jest w fatalnym stanie i większość z nich otyła, wszystko jest kwestią warunków życia, w PL za mało się zarabia i ludzi po prostu nie stać na dbanie o siebie. Już pominę fakt, że kobieta po 30-tce bez męża i dzieci, to na ogół nieudacznica z kosmicznymi wymaganiami, szukająca frajera która zapewni jej godne życie, bo sama sobie zapewnić tego nie potrafi.

Gość gość
sypia sie, bo musza zapierd/alac w pocie czola na ksiezniczki🖐️

Gość gość
a może to przypadek po prostu, że masz faceta zadbanego. A gdybyś trafiła na niezadbanego, ale miał dużo kasy i cię sponsorował, to też byś mówiła tak?

Gość gość
Nie chciałabym niezadbanego i żadna normalna kobieta także.

Gość gość
Jak wam to tak bardzo przeszkadza to można wyjechać do Włoch, Hiszpanii lub Niemiec w poszukiwaniu męża. Granice otwarte droga wolna.

Gość gość
No ja nie wiem ale ja mam męża Polaka. Oboje jesteśmy zadbani 40 lat. W jednym wieku a jemu przeważnie dają mniej niż mi lat

Gość gość
Wiecie co, najgorsze nie jest to jak wyglądają, że są zaniedbani, otyli albo zasuszeni tylko to że przez nich normalne, zadbane kobiety, ładne czy przeciętne ale takie, które chociaż się starają wpadają w duże kompleksy. Wystarczy że jeden element wyglądu jest nie tak to potrafią to wypomnieć a nie zauważyć innych pozytywnych cech. Tacy faceci napatrzyli się na modelki, kobiety z okładek i jeszcze im wmówiono że każdy może mieć super atrakcyjną kobietę, nawet jeżeli sam sobą nic nie reprezentuje i nic od siebie nie wymaga.

Gość gość
Ale wy baby jesteście głupie, a najśmieszniejsze jest to, że żadna z was nie była nigdy na zachodzie i idealizujecie to czego na oczy nie widziałyście, co najwyżej sugerujecie się obrazami z seriali i bzdurnych gazetek. Ciekawe że na życie w Polsce i na Polaków/Polki narzekają głownie ci co nic nie osiągnęli, ci którzy są nieudacznikami i nie mają powodzenia u płci przeciwnej, idealizują zachód myśląc że tam wszystko pada z nieba, każdy jest piękny, zadbany i bogaty.

Gość gość
Wy dziady jeszcze głupsze, myślisz, że to jakiś wielki problem wyjechać na zachód i pomieszkać tam nawet kilka lat? Boicie się konkurencji? Co chwila żałosne tematy o tym, że polki zadają się z obcokrajowcami, że to d****** itd, Podejrzewam, że ten temat powstał w odpowiedzi na zalew epitetów jakie padają pod adresem rodaczek, więc stul dziób i nie gdakaj, wyżyj się w polu. Co do gospodarki i mentalności ogólnej polaków... nie jesteśmy nawet w połowie drogi do tego co jest na zachodzie, niektórzy idioci próbują zaprzeczać faktom, ale wystarczy tu nie żyje się dobrze (bez względu na zasobność portfela)

Gość gość
Wy dziady jeszcze głupsze, myślisz, że to jakiś wielki problem wyjechać na zachód i pomieszkać tam nawet kilka lat? x hehehe księżniczka się oburzyła prawdą rzuconą w oczy :P No jak widać dla większości narzekających nieudacznic, wyjazd na zachód to wielki problem, bo wolą siedzieć w kraju w którym jest im źle zamiast wyjechać... zaraz, zaraz, ale żeby na zachodzie coś osiągnąć, to trzeba sobą coś reprezentować i znać język, a z tym jak widać marnie skoro nadal siedzi w PL i narzeka na swój byt.

Gość Blondas_Kraków
Kobiety po 30 tce też się sypią tylko jedne szybciej inne wolniej. Ciało jeszcze można utrzymać w formie ale twarz ze zmarszczkami i drugim podbródkiem ma prawie każda babka po 30tce.

Gość gość
Nie wszystkie Svenssony takie sa x no oczywiscie ze nie wszystkie ale przez 20 lat mieszkania w Sztokholmie codziennego jezdzeniado pracy kolejka i metrem i aurobusem i rowerem ( zalezy od pogody i mojego widzimisie) 8 na 10 facetow w wieku 30-40-50 jest szczuplych i zadbanych . nie chodzi o to ze zmarszczek nie maja pod oczami czy kilku siwych wlosow ( mowa o starszych panach ) bo to jest normalne , mowie o ogolnym wygladzie - szczupli , dobrze ubrani , zadbane dlonie , zadbane twarze w Polsce tez sa tacy panowie ja to wiem ale na 10 takich trafi sie 2 moze w Warszawce

Gość gość
poza tym widze znajomych chlopakow z liceum na roznych portalach spolecznosciowych , kiedys byli szczupli przystojni dziewczyny z mlodszych klas szalaly a teraz 38 lat i knur na dodatek gadajacy caly czas o ******iu - taki rubaszny knur bleeeee

Gość gość
Faceci sa rózni, ale te Polki po 40-tce to tragedia. Cycki jak naleśniki zwisajace do kolan i morda upackana kosmetykami..

Gość gość
bo ogolnie Polacy nie sa narodem zadbanym i brzydko szybko sie starzejemy

Gość gość
Dobrze trafilas, ale mam znajome co maja pijakow i takie tego nic nie warte ale wyjechaly przez biuro matrymonialne jeszcze za komuny x no to wszystko mowi za siebie - z biura matrymonialnego i za komuny :o to sie nie dziwie ze alkoholikow wziely byle sie tylko wyrwac z Polski ja mojego meza poznalam przypadkiem , pracowalam jako kelnerka , zaznacze szczekaczom ze to bylo prawie 20 lat temu moje poczatki w Szwecji i milo wspominam ta prace, a moj maz przychodzil na obiady z biura ktore sie miescilo nad restauracja i tak jakos miedzy nami zaskoczylo

Gość gość
Mnie tam podobają sie tacy faceci, trochę brzuszka, duże dlonie jak bochny chleba, lysinka, zmarszczki. Ja nie lubie takich wymuskanych modeli. Najważniejszy i tak jest charakter. Moze byc brzydki ale jak ma dobre serce, kocha mnie i szanuje to poszlabym za nim na koniec świata.