Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystko jest bardzo drogie..

Polecane posty

Gość gość

Nie mam pojęcia jak ja sobie sama poradzę w życiu.. Wszystko jest tak cholernie drogie! Ja nie wiem jak wy dajecie radę za taką min pensje + dzieci.. jedzenie, ubrania, rachunki.. masakra.. Jestem raczej z bogatszego domu i przeraża mnie to jeszcze bardziej. Już teraz ubieram się w lumpeksach.. I nawet tam idąć na normalna cene jest mi źle dać 20zł za bluzke.. Chodze w jakichś szmatach bo mi szkoda, bo ciągle mam wrażenie, że w przyszłosci nie będe miała więc już się lepiej do tego przygotować.. Ciągle chodzę przerażona.. Mam plan żeby sobie wyjąć 300zl z konta i żyć za to przed miesiąc, żeby "poczuć życie"..

Gość gość
trzeba się prostytutowac niestety

Gość gość
przesadzasz i nie umiesz gospodarować rozsądnie pieniędzmi, mam koleżankę co zarabia 1800zł i na nic ją nie stać, a mieszka z rodzicami i nie dokłada im się do rachunków! Ja natomiast mam 1300zł i za to opłacam czynsz, rachunki, telefon, bilet, jedzenie i jeszcze mi zostaje trochę :)

Gość gość
Umiem gospodarować pieniędzmi, po prostu i tak wszystko jest drogie. A mi szkoda na wszystko przez ten lęk..

Gość gość
chodzę w jednych butach z moim facetem. on na noc wraca oddaje mi i ja w dzień wychodzę. ech.. buty takie drogie...

Gość gość
Ale masz zabawe dzisiaj co?