Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgorzaatta

rozmiary bagażu na Ryanaira czy są bardzo restrykcyjne

Polecane posty

Gość małgorzaatta

witam, czy te rozmiary podane na stronie mogą odstępować od przepisowych parę centymetrów mam walizkę podręczną o rozmiarze 51x36x25 regulamin Ryanaira mówi 55x40x20 czy te moje 5cm zmieszczą się w ten stelaż do sprawdzania bagażu lecę pierwszy raz i nie wiem jak to jest

Gość gość
miałam ostatnio walizkę większą od max rozmiarów. Nikt mi nigdzie walizki nie mierzył. Nie zauważyłam, żeby ktokolwiek mierzył komukolwiek. Także spoko - 5 cm bez problemu powinno przejść.

Gość gość
dziękuję serdecznie za odpowiedź

Gość gość
aha ,nikt nie mierzył,ale czy mieściła się Pani walizka w tym jak to nazwać stelażu? bo rozumiem że trzeba tam włożyć czy się mieści w standardzie?

Gość gość
na wizz sprawdzali jeśli wydawało im się większe.Wizualnie, wtedy kazali kłaść do stelaży.

Gość gość
Zgadza się, jeżeli walizka jest większa niż określony rozmiar, to mogą ja skontrolować poprzez włożenie w stelaż, jeżeli jest większa, to najprawdopodobniej będzie naliczona dodatkowa opłata za bagaż

Gość gość
ale ten stelaż jest co do centymetra? te 5 cm które mam w nadmiarze nie zmieści się?

Gość gość
o bosh kobieto jak masz sztywną torbę to się nie zmieści , ja pokazywałam na oko i mnie przepuścili bez sprawdzania.Proponuję poszukać forum.Ja przed podróżą wszystko znalazłam co potrzeba.Sama!

Gość gość
gość dziś o bosh kobieto jak masz sztywną torbę to się nie zmieści , ja pokazywałam na oko i mnie przepuścili bez sprawdzania.Proponuję poszukać forum.Ja przed podróżą wszystko znalazłam co potrzeba.Sama! x x znalazłaś dzięki czyjejś uprzejmości czyż nie? ktoś wcześniej napisał i nie bożykował ?