Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam twarz jak niedorobiona

Polecane posty

Gość gość

i dlatego faceci mnie nie chca. W ostatnim czasie dostalam dwa kosze i czuje ze to przez to (bo co do figury, to jestem szczupla - chociaz moze i tam mozna znalezc jakies wady, np. raczej plaski tylek). W przeszlosci tez sie zdarzalo. Jednoczesnie niektorzy faceci mnie podrywaja, ale charakter maja zj****y/sami sa malo urodziwy. Jednak mojemu bylemu dalam szanse, bo wydawal sie fajny (choc nieurodziwy i ludzie mi nawet mowili, ze za brzydki jak dla mnie - ale nie przeszkadzalo mi to) - po czasie okazalo sie, ze jest zwyczajnym chamem :(. Nie wiem co robic..

Gość gość
nic nie zrobisz

Gość gość
dawaj fote

Gość gość
Nie dam swojej foty, zglupiales?

Gość gość
to po ch.j piszesz?

Gość gość
Poza tym PODOBNO na fotach gorzej wygladam niz w realu.. ludzie sami z siebie mi to mowili.. ale jakos slabo w to wierze zeby az tak sie roznic.

Gość gość
Bo tak mi sie podoba? Co ty myslisz, ze bede upubliczniac swoj wizerunek i sie wystawiac na ocene? Co to zmieni?

Gość gość
na pewno nie jest tak tragicznie

Gość gość
Nie dam swojej foty bo wyglądam jakby moją głową grali w kręgle cały wieczór

Gość gość
Juz sie zaczyna, a nawet nic nie wrzucilam :D standard! i wlasnie o to tutaj chodzi - o to, jacy sa ludzie i jak sie zachowuja.

Gość gość
Marne pocieszenie. O ile ktos kto mi bedzie mial normalny charakter mnie zechce..

Gość gość
no to bedziesz samonna panna lub skonczysz z jakims frajerem, nieurodziwym i biednym, przez ktorego bedziesz plakac kazdego dnia

Gość gość
Znowu jak bumerang wracamy do tego - nie mam urody=nie mam szczesliwego zwiazku. Naprawde szczesliwy zwiazek zalezy TYLKO od urody?

Gość gość
Nie potrzebuje bogatego faceta. tylko takiego, ktory bedzie mnie kochal, a ja jego.

Gość gość
"kochał" co to w ogole znaczy? Na pewno jest wielu facetow ktorzy by cie "kochali" ale ich odrzucisz na wstepie za "pierwsze wrazenie", urode lub "charakter"

Gość gość
To jest logiczne - ktos, kto mnie nie odrzuci ani kogo ja nie odrzuce. Czy w przypadku facetow to jest mozliwe? Nawet jak z kims bede to on bedzie sie ogladal za ladniutkimi.. Nie mowie ze ja nie mam wymagan wygladowych ale podobaja mi sie rozni faceci Swojego bylego akceptowalam i jego wyglad mi nie przeszkadzal. Ale on sam chamsko komentowal moj wyglad.. I zle traktowal :/

Gość gość
No i zonk

No ja jestem nie atrakcyjny i w calym moim zyciu zainteresowaly się ze 2 dziewczyny i też nic nie wyszło i co mam zrobić przecież się nie powiesze

Gość gość
no widzisz..