Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Benek 88

firma remontowa Wojciech Gośliński

Polecane posty

Gość Benek 88

Czy ktoś z Was może zarekomendować p Wojciecha Goślińskiego jeśli chodzi o wykończeniówkę i remonty?

Gość AnnaZapedowska
Prowadzę niewielki pensjonat w okolicach Poznania. Miałam nieprzyjemność współpracować z nieuczciwym dekoratorem, który uszkodził mi właściwie przestrzeń niesamowicie słabymi materiałami. Poprawki po tym wykonawcy nanosił Wojciech Gośliński i przyznam, że wyszło lepiej niż się spodziewałam. Mam teraz domowy klimat w pensjonacie, goście chwalą wystrój, a zapłaciłam stosunkowo niewiele. Pan Wojciech skorygował wady techniczne pozostawione po nieuczciwym wykonawcy i zaproponował ekonomiczne, ale dobre jakościowo materiały. I to jest właśnie to.

Gość natart
Dobre słowo mogę powiedzieć o Wojciechu Goślińskim. Dobry fachowiec z doświadczeniem i też jest kreatywny. Pamiętam jak robił mi łazienkę, to powiem szczerze, że sporo rzeczy sam proponował odnośnie wystroju i były to dobre rozwiązania. Z jednej strony ładne, estetyczne a z drugiej praktyczne.

Gość gość
Akurat znam już od lat Wojciecha Goślińskiego i zawsze jak mam jakiś remont do zrobienia to się z nim kontaktuję. Trzyma poziom od dawna, mam do niego zaufanie. Zawsze doradzi, podpowie, niekoniecznie robi drogie rzeczy i poleca droższe materiały, ale raczej stara się doradzać coś solidnego ale w przystępnej cenie. Jak wyglądają efekty jego prac to wyraźnie widać na zdjęciach ze strony firmowe

Gość Areksocha
Ja rownież polecam Pana Wojciecha Goślińskiego

Gość gość
Polecam pana Goślińskiego jeśli chodzi o bardziej gruntowne remonty. Jego firma robi wszystko i akurat u nich nie sprawdza się zasada że jeśli ktoś jest od wszystkiego to jest od niczego :P Czy to malowanie czy elewacja, czy płytki – wszystko mam zrobione pod linijkę dokładnie porządnie na dobrej jakości kleju, tynku itd.

Gość gość
Znają się na robocie u pana Goślińskiego (http://abartremonty.pl) moich ich polecić zwłaszcza jeśli ktoś myśli płytach karton – gips. Sufit wyszedł rewelacyjnie, konstrukcja jest solidna, wszystko się trzyma bezproblemowo. Świetnie te ledy wyszły jak mamy gości w domu to każdy jest pod wrażeniem że takiego systemu jeszcze nie widzieli ;>

Gość aaad

Podpowiem tę samą firmę która mi mieszkanie remontowała od podstaw, to jest ekipa Goślińskiego ze strony abartremonty.pl. Można było im zlecić całość prac , nawet elektrykę mi wymieniali. Płytki położone bardzo dokładnie a tego się bałem najbardziej bo już kiedyś miałem płytkarza który mi kładł nowe płytki na nowe...zorientowałem się po tym jak mi się łazienka zmniejszyła (akurat jak to robił to byłem na wczasach).

Gość sab

W Poznaniu kompleksowe podejście remontowe masz faktycznie u Wojciecha Goślińskiego. Zgadzam się z przedmówcami. Układa płytki, odnawia podłogi, obniża ogólne koszty wykończenia wnętrza. Remontuje luksusowe apartamenty. Pomaga w zmianie układu, jak chcesz nieruchomość wystawić pod wynajem, czy sprzedać. Nie ma problemu z ewentualnym odświeżeniem całej elewacji, czy dodaniem efektów dekoracyjnych. Do tego ma chyba najwięcej referencji w branży. Z takim rozmachem to się nigdy nie spotkałem szczerze mówiąc.