Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co tydzien inna dieta

Polecane posty

Gość gość

Witam :) Mam pytanie czy jeśli co tydzien bede zmieniala diete to czy w taki sposob schudne ? Chodzi mi dokladniej o zmianę jadlospisu. Jadłabym codziennie te same posilki przez caly tydzien, a kolejny tydzien jadlabym inne. Teraz moj jadlospis wygląda tak: sniadanie: 50g platkow owsianych na wodzie + plaster jablka, jajecznica z 3/4 bialek i 1 zoltka drugie sniadanie: serek wiejski light, chrupkie pieczywo/bulka pelnoziarnista + ogorek/papryka obiad: 120g piersi z kurczaka(upieczona badz ugotowana), 50g ryzu + brokul/kalafior podwieczorek: to samo co na obiad kolacja: ryba(mintaj/dorsz) 150g (upieczone/ugotowane na parze) Tak jadlam juz wlasnie przez tydzien. Nic nie podjadalam. Jedynie niestety raz pilam alkohol.:( Na kolejny tydzien znajdę na internecie nowy zdrowy jadlospis. Jak uwazacie? Czy taki sposob odchudzania bedzie dobry ? Bo brzydnie mi jesc w kolko tego samego, a jesc codziennie co innego wymaga poswiecenia duzo czasu na przyrzadzaniue posilkow, na co niestety nie mam zbytnio czasu.

Gość gość651
Jadłospis wygląda dobrze, oprócz „na podwieczorek to samo, co na obiad”???? Trochę dużo i dorzuć do kolacji jakieś warzywa. Ważne żeby dieta była zbilansowana, a czy przez tydzień będziesz jadła rybę, czy kurczaka nie ma aż takiego znaczenia, jeśli tobie się nie nudzi;). Ja też przez 2-3 dni jadam to samo. A swoja drogą, co będziesz jadła przyszłym tygodniu?