Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słucha jeszcze ktoś w dzisiejszych czasach radia ?

Polecane posty

Gość gość

Ja lubię słuchać audycji muzycznych puszczanych późnym wieczorem :)

Gość gość
W samochodzie slucham trójkę i dwójkę bo lubię muzykę klasyczną. Co to trójki to mam nadzieje ze wywala z niej dyrektorke Jethon bo psuje to radio z tradycjami

Gość gość
W ogóle jedynka/dwójka/trójka (no może dwójka nie ) - marzę by powróciły do korzeni.

Gość gość
W trakcie sprzątania domu, w trakcie jazdy autem, podczas imprez domowych jako tło... Różnie ;)

Gość nowe życie bez mediów
nie słuchałem radia chyba z 5 lat, nawet w samochodzie nie włączam, TV nie oglądam chyba z 10 lat, jedynie jakiś film 2-3 razy na rok, do kina też nie chodze już ho ho, z 15 lat, sam chłam tam jest. Wogóle unikam mediów i reklam, i jestem szczęśliwy umysłowo jak nigdy przedtem. Polecam odłączenie się od tych śmieci, wasze życie się polepszy.

Gość gość
radio to jedyny przekaźnik kultury (choć niektóre audycje z politykami aż mnie mdli.. ) jednak sami popatrzcie radio w przeciwieństwie do telewizji uczy słuchać i nie ogłupia .

Gość gość
słucham radia :)

Gość gość
Radio Maryja mówi prawdę. Dlatego słucham radia.

Gość gość
ja poszukuję alternatywnych rozgłośni internetowych :) czasem więcej tam można znaleźć kultury niż w mediach głównego nurtu .

Gość gość
Słucham radia również choć ostatnio rządziej. Jedynki,dwójki,trójki,bis,tok fm też...czasem.Poza tym chilli zet i czasem rmf classic. Zdarza mi się nawet teatru czy studia reportażu polskiego radia. Kiedyś dawniej jeszcze częściej.Teraz troszke rzadziej.

Gość gość
Sorry za ten bełkot powyżej.Za szybko stukam w szkiełko. Radia słuchałem odkąd tylko pamiętam. Były okresy że tv w ogóle nie oglądałem tylko słuchałem radia i korzystalem z netu. Słucham głównie 1,2,3 i Bis z polskiego radia tj publicznych rozgłośni. Wspomniałem o niedzielnym studiu reportażu czy teatrze polskiego radia bo to swoiste unikaty. Ze scricte komercyjnych rozgłośni preferuje tok fm choć czasem mnie wqrwia. Ale muzykę lubię z chilli zet,rmf classic i eski rock. Reszta to stacje bez większej wartości.