Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Pieniądze

Polecane posty

Gość gość

Hej. Wiem, że już takie pytanie było ale u mnie sytuacja trochę inaczej wygląda. Chodzi o to, że jestem w 9 miesiącu ciąży . Mój chłopak pracuje i zarabia o koło 1000 coś zl. Mieszkamy z jego matka i mamy umowę, że co miesiąc będziemy jej dawać razem 900zl on 500zl ja 400zl. Chciałam się dowiedzieć czy nie za dużo jej dajemy? Dodam, że jego ciągle w domu nie ma bo pracuje a do tego teraz będzie dochodziła szkoła. Na swoje potrzeby np kosmetyki, ubrania czy inne rzeczy kupuje sobie sama tak samo jak on. Jego matka ciągle wyciąga od niego kasę a do tego jak wraca mój z pracy mówi mu żeby poszedł do sklepu i coś tam na kupował a ona mu za to nie oddaje pieniędzy. W tym miesiącu dostała od nas tyle ile powinna a teraz po prosila juz o kolejne 500zl za październik a przeciez nawet się październik nie zaczął a ona juz bierze od niego kasę. A do tego mówiła mi że będzie musiała od niego kasę pożyczyć no już nie ma, to co ona robi z tymi pieniędzmi? Jeszcze wczoraj dał jej 20zl nie wiem nawet za co.. Teraz zaczęła pracować i do tego ma rentę. Mamy dziecko w drodze i dużo wydatków jego matka nawet nie zapyta czy nam wystarczy na wyprawkę dla dziecko bo fakt dużo pieniędzy na dziecko idzie i dużo rzeczy trzeba jeszcze kupić.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować