Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość początkująca nienajmłodsza

Po jakim czasie od pierwszego stosunku doznałyście orgazmu?

Polecane posty

Gość początkująca nienajmłodsza

2). W jakiej pozycji? 3). Ile miałyście lat? 4). Czy ten seks był w ogóle inny niż reszta na wstępie? Czym się różnił?

Gość gość
Za pierwszym razem, bo mój chłopak przed stosunkiem pieści mnie długo językiem i wchodzi we mnie dopiero kiedy jestem tuż przed orgazmem, a wtedy to już niewiele trzeba :)

Gość gość
A mocno naciska tym językiem? Czy to nie jest słabsze odczucie niż wykonywane palcem? Nie boli go język szybko? :D

Gość gość
Robi to tak akurat, mnie się podoba, ani mocno, ani zbyt lekko :) Zdecydowanie bardziej wolę tam czuć język niż palce, a język go chyba nie boli, bo zdarza się że robi to bardzo, bardzo długo... oczywiście z przerwami, bo ja dość szybko dochodzę.

Gość gość
Ja mniej więcej po 4-5 wspólnie spędzonych nocach, miałam 21 lat, wcześniej miałam orgazmy, ale podczas pieszczot, a nie penetracji. A najbardziej lubię pozycję boczną z twarzami zwróconymi do siebie, wtedy chłopak przy okazji ociera się o moją łechtaczkę i wystarczą 2-3 minuty i jestem w niebie, do tego ma dostęp do piersi i możemy sobie patrzeć w oczka w trakcie igraszek :)

Gość gość
w tej bocznej kobietaczakłada się nogę na górę nogi partnera? to pozycja podobna do tej na stojąco? Rozumiem że druga (wewnętrzna) noga pozostaje w miejscu, prosta i nigdzie się jej nie zakłada...

Gość gość
w tej bocznej kobieta zakłada nogę na górę nogi partnera? to pozycja podobna do tej na stojąco? Rozumiem że druga (wewnętrzna) noga pozostaje w miejscu, prosta i nigdzie się jej nie zakłada...

Gość bella 86
Przy drugim zbliżeniu miałam orgazm. Było to na stojąco, ja oparta o ścianę,jedna noga założona na jego biodro, było trochę niewygodnie, ale szybko doszłam. ::-P

Gość gość
a ile lat miałyście gdy Wam się "udało" ? :)

Gość gość
Ja sie bzykam od 13 lat i jeszcze z żadnym nie miałam orgazmu.

Gość gość
ciekawe, a pociągali Cię?

Gość gość
Ja mam prawie zawsze,a kocham sie tylko ze swoim mezem

Gość gość
ja w czasie stosunku nigdy nie miałam, tylko minetka, ewentualnie kiedy sama albo partner pieści łechtaczkę w czasie penetracji. Nie wiem, chyba macie jakieś duże łechtaczki albo to ja mam małą, bo w żadnej pozycji partner się o nią nie ociera, musi dotykać mnie palcem albo językiem :p