Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pisałybyście do niego?

Polecane posty

Gość gość

Spotykałam się z facetem kilka miesiecy, przez ten czas sypalismy ze soba itd. Niestety cos sie popsuło miedzy nami, on się chciał spotkać jeszcze pod koniec sierpnia ,ale wtedy ja go celowo wystawiłam, potem sie jednak do niego odezwałam i on odpisał ,ale dość zdawkowo, myslałam, ze jest na mnie zły... wiec żeby o nim zapomnieć wyłaczyłam telefon, na 2 tygodnie. dzisiaj go wlaczyłam, okazało sie, ze pisał, ale 2 tyg temu wlasnie i pytał czy chce sie spotkać. I ja mu nie odpisałam bo jak pisałam wylaczylam tel i korzystałam z innego. Nadal mi na nim zalezy... odezwać sie do niego teraz?

Gość gość
czy skoro on nie walczył o mnie przez te 2 tygodnie to sobie odpuścić i nie pisac? Co prawda ja mu wtedy nie odpisałam, ale myślałam, ze bedzie walczył i probował dalej... NIe wiem co robić, ale tesknie za nim

Gość gość
robisz gupie zagrywki potem zadajesz dziwne pytania:-). Pisrtol go ja jestem wolny zajmij sie moim siurem:-P

Gość gość
Jaja sobie robisz? Z/je/bałaś sprawę :-(

Gość gość
No tak, ale chciałam żeby o mnie jakos zawalczył bo przed tym jak mu nie odpisałam to on też nie był do konca fair :( ale mimo wszystko chcialabym do niego wrocic... I tak mysle czy nie napisać np takiego smsa, ze musiałam to wszystko przemyslec itd, nie wiem :( A waszym zdaniem powinienbył o mnie walczyc przez ten czas?

Gość gość
walczyć? jaja se robisz? jak robisz wrazenie ze niechcesz to kto lu i sie na sile pchac tam gdzie go niechcą,ja nie;-)

Gość gość
To ,co nie da sie tego naprawic? :( jak myślicie? sprobować?