Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstydzę się go zaprosić do domu...

Polecane posty

Gość gość

Aż mi głupio. Spotykam się z chłopakiem od pół roku. W wakacje widywalismy się dość często, prawie ze co drugi dzień i za każdym razem szlismy do lasu...albo czasem u mnie w ogródku. Teraz podczas szkoły mieszkam na stancji więc raz w tygodniu przyjeżdża do mnie. Nie chcę go zapraszać domu, mój tata to alkoholik ,pije codziennie, mamy tylko kuchnie , dwa pokoje i łazienkę na 5osób ... wstydzę się tego wszystkiego, kocham go ,Ale mi głupio , te wszystkie stare meble,święte obrazki,wykladziny. . Masakra ! Co robić ?

hahaha to nieumiesz mu powiedzieć że u ciebie w domu jest nie za ciekawie ? Przecież to żaden wstyd mieć ojca alkocholika :) Większość polaków ma ojca alkocholika

Gość gość
Mówisz chłopakowi, jak jest i tyle, nie wiem co za problem masz...

Gość gość
rozumiem cię dziewczyno, mi kiedyś chlopak wprost powiedział ze nie chce ze mną być ze względu na moją matke(matka alkoholiczka) przykro mu było:-( Teraz jestem żona jego kumpla:-) A z matką kontaktów nie mam:-) Powiedz mu wprost prawdę.

Gość gość
Lepiej powiedzieć prawdę, to nie Twoja wina, że tak masz w domu. Jeżeli chłopakowi na Tobie zależy, to wszystko będzie dobrze.

Gość gość
jesli jest to ktos dla CB wazny i Ty dla Niego,to nie bedzie problemu;pod warunkiem ,ze powiesz jak jest.Nie Twoja wina,ze masz,jak masz.Rodziny sie nie wybiera,zawsze mozecie spotkac sie poza domem,jesli bedzie to zbyt krepujace dla Was,pozdr

Gość Piotrek1212
Tez tak mam w domu