Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Świat promuje Ekstrawertyków

Polecane posty

Gość gość

A najczęściej ten typ https://pl.wikipedia.org/wiki/ESFP Tacy mają wszystko seks, ladowanie, pieniądze wszystko. ja nienawidze ludzi tego typu ze im wszystko latwo przychodzi.

Gość gość
Ja nienaidze tego typu ludzi ale nie dlatego ze im wychodzi tylko dlatego ze to w bardzo duzym odsetku ludzie falszywi i plytcy. Taki ekstrawertyk odslania odrazu wszystkie karty. Sam na sam juz nie masz o czym z nim porozmawiac. To sa tacy falszywi ludzie "na pokaz". Przy pierwszej lepszej okazji taki cie wystawi. Tak samo jak ludzie lgna do wyluzowanych i takich ktorzy sie nigdy nie przejmuja i nie stresuja. ja takich nienawidze, bo wiem ze to ludzie ktorym na niczym nie zalezy i wszystko maja w d***e. Wole zestresowanego rezderganego introwertyka niz takiego luzaka bo wiem ze w krytycznych momentach mozna na niego liczyc

Gość gość
tez nie lubie ekstrawertyków, moze dlatego ze sama jestem spokojna i zamknięta w sobie... oni ciagle gadają, są bezposredni, nie szanują czyjejs prywatnosci, lubia imprezowac, ciagle cos robic, po prostu fatalnie sie czuje przy takich ludziach, czy są fałszywi ? kazdy moze byc fałszywi, na nich faktycznie nie mozna liczyc, oni sie niczym nie przejmują ,zaczynają myslec powaznie gdy mają noz na gardle

Gość gość
Świat byłby smutny i ohydny bez ekstrawertyków :-)

Gość gość
mnie oni wkurzają bo muszą pokazywać sie i chwalić jakie to maja wspaniałe zycie itd.

Gość gość
"Świat byłby smutny i ohydny bez ekstrawertyków" Wlasnie bylby wspanialy.

Gość gość
też jestem introwertyczką zamknięta w sobie i nieśmiałą i bardzo lubie ekstrawertyków. Nie można zresztą tak szufladkować,jeden będzie męczący ale inny za to fajnie żartuje,jest przyjaźnie nastawiony także do takich osób jak ja,a jako że sama niewiele mówię chętnie posłucham co inni gadają,nie przeszkadza mi to. Czasem nawet prędzej z ekstrawertykiem sie dogadam niż z kimś podobnym do mnie,gdzie oboje bysmy tylo milczeli..

Gość gość
Ja jestem ISFP

Gość gość
Bo zeby swiat funckojonowal ludzie musza ze soba rozmawiac. To, ze ktos jest otwarty nie znaczy, ze pokazuje wszystkie karty...ale o czym ma rozmawiac z kims kto jest zamkniety w sobie i rozmawiac nie chce?

Gość gość
może chce tylko potrzebuje pomocy? bo nie wie jak ma zacząć,wstydzi sie,nie chce sie narzucać,nie wie co ma mówić,nie ma obycia z ludźmi a taki ekstrawertyk je ma i umie rozmawiać

Gość gość
A to juz twoja sprawa, jak wiesz, ze musisz sie tego naucz to sie naucz

Gość gość
"Świat"-cokolwiek to oznacza, promuje przede wszystkim takich,na których może zarobić a zatem debili łykających każde g****o by zarobić a za zarobione pieniądze kupować g****o.Promuje debili szumnie określanych "celebrytami".

Gość gość
"Bo zeby swiat funckojonowal ludzie musza ze soba rozmawiac. To, ze ktos jest otwarty nie znaczy, ze pokazuje wszystkie karty...ale o czym ma rozmawiac z kims kto jest zamkniety w sobie i rozmawiac nie chce? " głupoty.

Gość gość
Argen ja tak samo jak ty, a mało nas. Świat ich promuje , bosa bardziej widoczni. I maja większą siłę przebicia. A to się zazebia.

Gość gość
/A to juz twoja sprawa, jak wiesz, ze musisz sie tego naucz to sie naucz/ - taa,łatwo powiedzieć :O nauczyć sie tego można w częstych rozmowach z ludźmi..a skoro nawet ekstrawertycy,tacy niby na wszystkich otwarci nie chcą z introwertykami rozmawiać to jak mamy sie nauczyć to nie jest tak,ze naucze sie tego z jakiejs ksiazki czy szkoły z niektorymi udaje sie rozmawiac ale w takim wiekszym towarzystwie nie bardzo a brak zrozumienia nie pomaga,dodatkowo tacy ludzie jak ty nas dobijają swoją ignorancją najłatwiej osądzić,że ktoś nie chce rozmawiać a jak nie umie to ma problem i tyle :O

Gość gość
ekstrawertycy to głupie bydło nie martwcie sie kończą w zasadzie tak jak introwertycy w c*******h pracach i nieudanych związkach :D

Gość Joanna007
Ludzie są różni i jak dla mnie najlepiej po prostu to zaakceptować. A wyzwiska czy wulgaryzmy źle świadczą o pewnych osobach, które zazwyczaj też źle kończą.