Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moim kandydatem byl TUSK

na kogo mam zaglosowac w yborach doradzi ktos? bo sie pogubilam

Polecane posty

Gość moim kandydatem byl TUSK

jak dziecko we mgle

Gość moim kandydatem był TUSK
Kopaczowej nie lubiie a ona ma jedynke w WARSZAWIE niestety. tak jak i moj znienawidzony JAROSLAW

Gość gość
Na Janusza Korwina-Mikke

Gość gość
ale Korwin szmaci kobiety. nie glosuj na niego nie badz glupia

Gość gość
To może jakaś z jego kobiet typu Ruda , Czarna albo ta Polska Syryjka

Gość gość
Co za pytanie.Oczywiscie że na PiS.To patriotyczny obowiązek. Kto inny może pozbawić władze mafii ?

Gość dubito ergo sum
Ja Ci nie doradzę, bo polska scena polityczna to bagno, brak sensownych partii. Na PO zawiodłam się strasznie, tylko podatki wlepia wszelakie, afery nam funduje, karmi kłamstwami. Jeśli pozostaną przyspawani do stołków, to zafundują nam z pewnością bykowe i być może podatek katastralny. PIS-u trochę się obawiam, ze względu na ich konserwatywne zajęcie obyczajowe, wolałabym partię neutralną obyczajowo, bo jestem raczej umiarkowanym liberałem i wychodzę z założenia, że jedyną granicą dla ludzkiej wolności jest krzywda drugiego człowieka, nie chcę, aby ktoś narzucał mi, jak mam żyć, z kim sypiać, kogo skazać na ostracyzm. PIS ma może solidniejszy kręgosłup moralny niż PO i niegłupie pomysły gospodarcze , jak zwiększenie kwoty wolnej od podatku czy opodatkowanie koncernów, ale nie podzielam ich poglądów obyczajowych. Kukiza nie biorę pod uwagę, bo roztrwonił cały kapitał społeczny jako trzecia siła, nie ma żadnego programu poza sztandardowymi IOWAMIi ani zaplecza ludzkiego. Podobają mi się niektóre postulaty Ryszarda Petru, jak np. zniesienie przywilejów górniczych , związkowych i innych, ale jego partia to plankton polityczny i głos na nią oddany, może być zmarnowany, skoro gra toczy się i tak pomiędzy Platformą i PIS-em. Jesteśmy skazani na POPISy, POPISkiwania, nie ma ucieczki z tej matni dwupartyjności.

Gość gość
Na KORWiN.

Gość gość
na KORWiNA masz zagłosować

Gość gość
Tylko nie Korwin, bo on kompromituje Polske w świecie, guru licealistów. Kobiety w jego partii? posluchaj Miriam, za glowe sie zlapiesz, nie ma kompletnie pojęcia o co Korwinowi chodzi, kompromitacja. PIS? ojciec dyrektor, "prof" Pawlowicz, oszalale mohery - no nieeee. Cofniemy sie do średniowiecza Nie bardzo jest na kogo głosowac, ale z tego wszystkiego i tak najlepsza niestety PO, albo Nowoczesna.pl. Reszta nie ma programu oprocz obietnic bez pokrycia ew. potrząsania szabelka, z czego sie Putin cieszy, bo szuka pretekstu do wojny i to wcale nie są żarty.

Gość fiwifi
PO to bagno i metr mułu. Rudy oszust i kłamczucha oraz banda nieudaczników myślących tylko jak tu ukręcić lody. Nawet obraz podpierdzielili z kancelarii prezydenta. Co za żenada...

Gość dubito ergo sum
Mam dla Was złą wiadomość. Jeśli Putin zechce wojny, to zawsze znajdzie casus belli, niezależnie od tego, kto dorwie się u nas do koryta. Sytuacja w Syrii i kryzys imigracyjny przysporzyły mu asa w rękawie, którego nie zawaha się użyć, gdy czas dojrzeje... I nie ufajcie tym, co na siłę kreują się antysystemowców, jak Korwin, Oni tak zaciekle atakują system dopóty, dopóki są z niego wykluczeni. Jak tylko dostają swój kawałek tortu, to dziwnym trafem tetryczeją, stają się częścią establishmentu, powielając wszystkie jego błędy i wypaczenia. Ten pan przez około dziesięć lat bez większego powodzenia ślizgał się na obrzeżach tego systemu , usiłując znaleźć w nim jakieś nieszczelności i dziury, przez które mógłby się do niego przedostać. W końcu niedawno udało mu się prześlizgnąć do PE i choć buńczucznie zapowiada rozwalenie Wspólnoty Europejskiej, to nie przeszkadza mu pracować w jej strukturach i pobierać sutą pensyjkę. Schizofrenia, rozdwojenie jaźni czy może demencja starcza?

Gość gość
Na Zbycha Stonoge

Gość gość
tylko nie k***in. i nie pis...........moze byc nawet Giertych

Gość wuds nuds
Zależy czego oczekujesz. Złodziei miniwieży, obrazów i państwowej kasy w kancelariach i urzędach, to głosuj na PO, Nowoczesną. Kompletnych amatorów, cwaniaczków, kandydatów na wielkich cwaniaków, to głosuj na Kukiza. Starych oszustów, to PSL i ZLEW :D. Jeśli oczekujesz jakiejkolwiek zmiany na lepsze, to realnie pozostaje tylko PiS. Nie kradli (niech mi nikt nie wyjeżdża z Hoffmanem, bo nawet nie odpowiem), Kaczyński jest wyjątkowo uparty w zakresie suwerenności Polski, mają coraz lepszą kadrę i naprawdę są patriotami. Cudów nie dokonają, ale jest duża szansa, że pewne sprawy wyprostują, także gospodarcze.