Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj mąz

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem po slubie 2 lata mam 2 dzici jedno 1,5 drugie tyg moj maz pracuje ja sie ucze wychowuje dzieci zajmuje sie domem lecz moj maz uwaza ze mam isc do pracy tylko ze dzieci nie mam z kim zostawic dosc czesto pije kiedy jest pijany potrafi mnie uderzyc nawet gdy bylam w ciazy nie mam nic mieszkania pieniedzy u mojej mamy nie ma miejsca abym mogla sie wprowadzic mama sama nie ma pieniedzy jest ciezko. Nie zajmuje sie dziecmi no moze na 5 min w nocy nie wstaje obwinia mnie za wszystko daje mi z wyplaty marne grosze 300 zl raz dal 600 nie mam na nic ani nikogo aby mi pomógł nie wiem co robic jak odejde nie mam gdzie isc poszla bym do pracy ale co z dziecmi moja mama codziennie pracuje wiec odpada tesciowa duzo mowi malo robi chciala bym odejsc ale co dalej z samych alimentow nie wyzywie dzieci , maz potrafi mnie bic i wyzywac przy dzieciach nawet gdy moego synka 8 tyg trzymalam na raczakach prosze o jakies porady chetnie bym zarabiala ale co z dziecmi nie jestem leniwa tylko nie mam jak pogodzic pracy z dziecmi , nie mamy mieszkania na wlasnosc na wynajem mnie nie stac co robic

Gość gość
siedź więcej na forum, tu są same specjalistki od życia rodzinnegoi