Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyleczyłam grzybicę, pieczenie pochwy domowym sposobem

Polecane posty

Gość gość

u mnie działa już od wiosny - przegoniłam te cholerstwo - a latami się męczyłam i tabletki od lekarzy nie działały - tylko na miesiąc działały i znowu był powrót. szklanka wody + soda + łyżka srebra koloidalnego (chociaż też robię bez i jest ok) + woda utleniona mieszam nabieram strzykawką i wstrzykuję w miarę możliwości na noc (Trzymając to przez noc w pochwie - trochę może wypłynąc, ale mi się udaje utrzymac nawet przez całą noc) albo po domu gdy jestem sama i mam trochę luzu. spróbujcie - u mnie jużnie piecze nic a nic od wiosny, a miałam zawsze problem ze stosunkiem, nieprzyjemne serowate wycieki co miesiąc, pieczenie, swędzenie etc - nie mogłam się pozbyc, a teraz wszystko zniknęło, mam fajny śluz i ochotę na normalne pożycie. Spróbujcie - to wszystkie produkty łatwo dostac w aptece , może poza srebrem, które działa bakteriobójczo ,ale można kupic w necie. Jak nie mam srebra to i bez tego działa. :) Mam nadzieję , że Wam też się uda.

Gość gość
ja też myję tak zęby i od kiedy tak robię budzę się zawszę ze świeżym oddechem i bez osadów na zębach, jak to było z pastami

Gość gość
A ja tak myłam i mi szkliwo popękało. Dentystka kazała mi wrócić na normalne paaty.