Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zachowanie Kochanka

Polecane posty

Gość gość

On ma dziewczyne i corke ja mam faceta (Jego dziewczyna i moj facet to rodzenstwo). Zaczelo sie nieco ponad miesiac temu zaczol sie do mnie przystawiac,na poczatku niechetna lecz uleglam. Czy sexie spytal mnie 'kto inny ma to szczescie bzykania ciebie procz mnie i twojego faceta?' ostatnio przegladal moj telefon czytal smsy i przegladal liste dzwonienia gdy dzwoni pyta gdzie i z kim jestem Uwazam to za dosc dziwne Czy tez tak mialyscie lub macie czy zazdrosc nie jest oznaka milosci? Pomocy

Gość gość
A jako pierwszy powiedzial "tylko sie we mnie nie zakochaj"

Gość 777gość
Ja bym uciekał od takiego despoty. Zaczynam tu wyczuwać zaborczego samca....

Gość gość
mile ale on ma rodzine ma 6miesieczna coreczke, dziewczyne i ja mam faceta. Kochanek tzn bez zobowiazan...

Gość gość
Jak jest jakas wspolna impreza widze ze sie na mnie patrzy tak nalegajaco jak tylko jest chwilka sam na sam sie sie na mnie zuca caluje maca to jest mile fakt ze sie podobam ma jednak 10lat wiecej odemnie... ;D

Gość gość
Dziala ale nie tak ze nie pozwala mi to spac po nochach... Po prostu Nie chce by liczyl na cos wiecej Sex z nim jest z******ty ale nic poza tym

Gość gość
Ale głupia gęś :-(

Gość gość
Czemu głupia gęś? ;p

Gość 777gość
Nie widzisz, ze dla niego liczy sie tylko twoje calo, ktore ma na zawolanie

Gość 777gość
Pos, ukaj sobie kochanka, ktory bedzie ciebie szanowal, jesli juz brak ci seksu z chlopakiem

Gość gość
Tak samo jak i dla mnie liczy sie jego cialo Nie kocham go nawet go szczegulnie nie lubie wiec on ma moje cialo i ja mam jego

Gość 777gość
Jak mozna sie z kims seksic nie lubiac go nawet. Tak jest ci to obojetne z kim to robisz. Czy ty sie slyszysz. Tak bardzo brak ci zeksu ze swoim facetem.

Gość gość
Moj facet niw jest taki zly w lozku A chodzilo mi bardziej o to ze nie lubie jego charakteru zeby zyc z nim dzien na codzien Ale jednak on ma to cos wiecej czego nie ma moj facet w lozku moj jest ciapowaty a tamten wie czego chce Jaka laska nie lubi zdecydowania w lozku

Gość 777gość
I tu mamy odpowiedz. Chcesz sie ostro pie....ć a chlopak ci tego nie daje. Pociag cie adrenalinka i ku....i seks. Poszukaj sobie takiego faceta w miejsce chlopaka, bo inaczej czeka ciebie cy czas kure....e zycia.

Gość gość
Dzieki za umoralnianie ale nie odpowiadasz mi na pytanie ;)

Gość 777gość
To ty czytasz bez zrozumienia. Chce miec dziw.. na wylacznosc, stad jego zachowanie.

Gość gość
Jak dajesz doopy jednemu to nie oszukuj drugiego. Zastanawia cie "dziwne zachowanie kochanka" a twoje.zachowanie cie nie zastanawia? Jesteś uposledzona umysłowo?

Gość 777gość
W jego zachowaniu doszukujesz sie oznak milosci? Nie badz smieszna....

Gość gość
Ale nie jestesmy tu zeby sie obrazac ok... Moze i to nie jest fear ale nie znacie mnie mojego faceta i tego co bylo miedzy nami... A ja mam wrazenie ze niczego miedzy mna a nim nie bylo ze to mi sie snilo takie to nierealne

Gość gość
Dla mnie tym lepiej ze nic nie czuje do mnie... Wlasnie taki jest uklad

Gość gość
Dajesz mu doopy a nie chcesz odejść mimo wszystko od dotychczasowego partnera. Piszesz że jest ciapowaty itd ale pieniążki do domku przynosi co? Tamten cie sadzi jak chcesz ale pewnie gołod***ec Predzej czy pozniej bedziesz musiala zdecydowac bo się to obróci przeciw tobie.

Gość gość
Takie dz..i powinno sie korkowac szyszkami

Gość gość
Po 1sze nie mieszkam z moim facetem wiec nie placi za mnie nie jestem jego utrzymanka Po 2gie ten 2gi nie jest golo dupcem Wiem ze wkoncu to sie skonczy to jest kolej rzeczy

Gość gość
Milo mi dziekuje ;p

Gość 777gość
Chcialo by sie wyjsc z twarzą, ale juz sie odslonilas za bardzo zlotko. Tylko ci współczuć.

Gość gość
Dziekuje Nie pruboje nawet za duzo przezylam zeby sie takim czyms przejmowac :) Zycie jest krotkie trzeba cieszyc sie wszystkim