Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirrabelle

Nudyyyyyyyyy w pracy

Polecane posty

Ja tego tez akurat nie kumam... no ale cóż... dorośli są i chyba wiedzą co robią i nic na to niestety nie poradzimy :) jedyne z czego moge się cieszyć to to ,że ja do tego grona nie należe :) To już za ta złotówkę wolę się użerać z debilami co do mnie dzwonią :P tylko szkoda, że szkodliwego mi nie płacą :P

Gość wygralemwlotto
to twoja pierwsza praca? ile masz lat? :)

Gość gość
No fakt debili nie brakuje, pewnie dzwonią też tacy co ufo widzieli. Tim rozwaliłeś mnie , wyobraziłam sobie jak zasuwam dance pole na rurze od odkurzacza

Gość wygralemwlotto
eee, do 7 niedaleko zostalo Gdańsk? :) bylem tam wiele razy :D

Gość wygralemwlotto
Ej, nie smiej sie. Ja widzialem raz ufo :)

Gość gość
Serio ? No dobra pośmieję sie po cichutku ok ?

TixTom :) pole dance jako sport i hobby bardzo chętnie :) ale niestety ze względu na dawną kontuzję kostki nigdy nie będzie mi to dane, tak samo jak taniec ... :) wygralemwlotto nie Gdańsk :) jakieś 300km od Gdańska :)

Gość wygralemwlotto
a smiej sie jak chcesz, raz przelecialo nad moim blokiem okolo 4 w nocy :D

Gość gość
To chyba knie pospałes. Ja bym w gacie narobiła ze strachu.

wygralemwlotto ale musisz najpierw podpisac klauzulę ,ze nie zażywałeś żadnych środkow odurzajacych ani innych warzywa tudzież owoców GMO :D

Gość TixTom
Wiesz co jest dobre na "zabicie" czasu? Gry, jeżeli ktoś lubi oczywiście, to tak czas leci, że anim się obejrzysz, a tu rano.

Gość gość
Tix ja potrafiłam grać dwa dnie, teraz mam szlaban od personalnego ownera

Gość gość
Dwa dni miało być, i oczywiście chodziło non stop

Gość TixTom
Ale, pisanie na kafe też dobry pomysł. Ja np teraz nie mogę spać, to nastawiłem sobie Avatar i troche tu czytam, pisze.

Gość wygralemwlotto
gdziez, bylem trzezwy i "ostry" jak kon:D ale przed tem naogladalem sie tony materialow i dokumentow dowodzacych tego fenomenu, nawet zeznan pilotow , personelu militarnego i astronauty, ktory chodzil po ksiezycu :D. wiec oni raczej nie zmyslaja :P doniesienia o ufo mozna zaobserwowac juz w starozytnych zapiskach, nawet krzysztof kolumb wspominal o jasnym obiekcie latajacym, ktory towarzyszyl jego statku w podrozy do ameryk, wbijajacy sie pod wode oceanu :D, nie bede gadac o tym, bo mam na ten temat wiedzy na dlugie wieczory :D

hmmmmmm no może pisanie na kafe to niezbyt ambitne zajęcie :P aleee to też zalezy na kogo się trafi i czego się tu szuka :) wygralemwlotto więc to Twoje hobby ?:)

Gość gość
Lotto pisz pisz, a z fajnych filmów to polecam szewca z sandlerem. Jest na cda

Gość wygralemwlotto
Nie, po prostu ciekawosc i fascynacja kosmosem i jego nieskonczonoscia, sam fakt, ze powstalismy z szczatkow gwiazdy jest fascynujacy :D

Gość gość
Lotto a co uważasz nt światów równoległych ?

Gość wygralemwlotto
wiekszosc ludzi zyje po prostu w nieswiadomosci, jak mali jestesmy w skali wszechswiata i niezmierzonej przestrzeni, ile jest miliardow gwiazd takich jak slonce, galaktyk jak droga mleczna... wiec myslenie ze jestesmy sami we wszechswiecie mnie smieszy :D. w samej drodze mlecznej jest wiecej gwiazd niz ziarenek piach na wszystkich plazach na ziemi :D, a takich galaktyk sa miliardy :D

buhahahhahah :D chcecie się pośmiać ? :D Nie ma to jak szukać na cda filmu pt " Szewc z Sandlerem " :D :D :D P.s. tak tak jestem blondynką :P :D

Gość TixTom
Ale, to pisanie na kafe odniosłem do tej teraźniejszej twojej nudy. Choć fakt, że czasami to tu nie ma co, ale zawsze może się coś rozkręci.

wygralemwlotoo wybacz, że nie wcięłam się w rozmowe o wrzechświecie..ale właś nie sie podnioslam z podłogi śmiejąc się z wlasnej głupoty :D ale tłumaczę sobie ,ze to tylkooo zmęczenie :D

Gość gość
Mirelka lol , może ja tak mylnie napisałam , też śpiąca, sorka za off top dobrze ,że nie szukałaś seks z sandlerem , to by ci powychodziły cuda

Gość TixTom
Tak swoją drogą, to fajna masz pracę. Nic nie robić, pewnie z małymi wyjątkami, a zarobić.