Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobic? Syt u fryzjera

Polecane posty

Gość gość

Poszlam do znanej mi od kilku lat fryzjerki zrobic na brazowo odrost bo na dole mam ombre. Mialam taki czekoladowy odcien na glowie,nie ustslalysmy jaki kolor mi zrobi, po prostu rzucilam ze chce odrost. Farbe kladla mi jedna z jej uczennic. Rozrabiala ja fryzjerka ale potem ta yczennica dorabiala farbe. I mam czarny kolor na glowie w ktorym wygladam zle. Fryzjerks zarzekala sie zevw salonie jest zle swiatlo i jak wyjde na ulice zobacze jaki mam ladny czekoladowy odcien i ze poza tym troche sie zmyje.dupa jasiu od farboeania zaraz minie tydzien mylam glowebjyz ze trzy razy i dalej taki ciemny. Isc z reklamacja??? Co radzicie

Gość kiedy koniec meczu
Ja byłam w zeszłym tygodniu. Zamiast jasnego brązu mam ciemny, czekoladowy. Fryzjerka od razu oddała kasę i zaproponowała dekoloryzację, ale się nie zgodziłam, bo nie chcę niszczyć włosów. Idź z reklamacją

Gość gość
ogol eb na zero jak ci klaki odrosną to se zamalujesz na nowy kolor:-P

Gość gość
Dzieki pojde z nia porozmawiam nigdy nie szlam z reklamacja do fryzjera,do niej tez nie. Postaram sie spokojnie pogadac

Gość gość
Tylko sie zastanawiam czy nie popelnilam bledu nie ustalajac z nia na poczatku w jakim odcieniu ma byc odrost ale myslalam ze nie bedzie problemu bo wczesnuej gdy farbowalam u niej wlosy po calosci to zawsze nakladala mi ladny ten sam odcien czekolady.chwalilam sobie farbowanie u niej bo kolor dlugo sie trzymal dlugo byl ladny i malo bylo widac odrosty.

Gość gość
No oczywiscie,ze twoim bledem bylo to,ze nie powiedzialas jaki kolor chcesz.

Gość gość
To jest sens isc?

Gość bella 86
Mam jednego sprawdzonego fryzjera, tam mam dobierany kolor, fryzurę. Calkowicie mogę im zaufac. Potem inne kobiety pytają o odcień, numer koloru, a ja nie wiem bo wszystko dobiera fryzjerka i ma zapisane ja tylko aprobuję. Zawsze slyszę komplementy odnośnie fryzury, mozna powiedziec, ze jestem żywą reklamą ich salonu, bo wielu kobietom ich poleciłam. No i oczywiscie jest i haczyk, ceny 100% wyzsze niz w innych salonach.

Gość gość
No ii ja bylam zawsze zadowolona z uslug tej fryzjerki.kiedys rozjasnialam wlosy i tez bylo ok nigdy nie b yly spalone. No ale cos mi sie kmini ze sama mowila ze pomaluje mi na czekolade wiec jakby sie umowilymy na kolor. A wyszedl b.ciemny wpadajacy w czern

Gość gość
Dla mnie w sytuacji, kiedy się nie mówi, jaki ma być kolor odrostów oczywiste jest, że taki sam jak reszta włosów.

Gość gość
Podejde tam dzis mam blisko zobacze co powie.dzieki za wypowiedzi