Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Patrzcie jakiego czadowego thrashu słucham z rana

Polecane posty

Gość gość
Hehehehe nie no, skoro tu chodzi tylko o chwalenie się , to najmocniej przepraszam, Królowo :-D Czy na forum dla 40 letnich singielek również pochwaliłaś się już swoim 'wyrafinowanym' gustem muzycznym? Ja pier/do/lę, dawno nie było tu takiej debilki, jak ty :-D Wiesz o tym, że 3/4 forów metalowych w polsce ma bekę z ciebie? :-D

Gość gość
No które czytasz, pochwal się.

Gość gość
p*****l sie w p**de

Gość gość
żryj goooooowno swojego psa

Gość gość
Przeglądasz masterful? A dlaczego rybeńko nie udzielasz się na tym zacnym forum? Czyżby dlatego, że tam w odpowiedzi na pytanie "czy powstał bardziej zajefajny album niż Symbolic" zostałabyś zmieciona huraganem śmiechu? :-D I dlatego chwalisz się swoim gustem na tym forum dla bab? :-D No nic, mnóstwo ludzi z różnych forów zagląda tu tylko po to, żeby z ciebie się pośmiać. Tak trzymaj, śmiech to (nasze) zdrowie :-D

Gość gość
Przecież tutaj nikt z tobą nie rozmawia :-D

Gość gość
No nic, miło się ciebie wyśmiewało, ale trzeba iść popracować. Wiesz co to praca? To coś, co będziesz musiała robić, jak już skończysz gimnazjum i rodzice przestaną ci dawać kieszonkowe. Jeśli się będziesz więcej uczyć a mniej tu pisać te bzdury, to masz szansę na posadę kasjerkęi w supermarkecie. Będziesz miała własne pieniądze. Zobaczysz, będzie fajnie:classic_cool: 🖐️

Tobie się tylko wydaje że mnie wyśmiewasz, walisz jakieś suche teksty, bez polotu(łojezu BEKA nazwałeś mnie gimbusiarą!), a w tym co mówisz zero konkretów, nie podałeś na jakich niby forach się ze mnie śmieją i kogo niby obchodze poza kafe i insynuujesz że nikt ze mną nie dyskutuje(te wielostrone tematy w których dyskutuje z ludźmi to pewnie fatamorgana :D )

a zresztą po co z toba wchodze w dialog, i tak jestes pewnie tym trolem od "metalu już nikt nie słucha, był modny w latach 70, co to za zespół, znam się na muzyce a nie znam go" widac zmieniłes strategie trollowania, bo wiesz że tamtym już zanudziłes mnie na śmierć :)