Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy miałyście jakieś powikłania po cesarce?

Polecane posty

Gość gość
Nie mialam powiklan.wstalam z bólem po 6 godz. Pobolalo. Pociagalo. I w sumie jak po 3 dniach wyszłam to juz nie pamiętałam o bolu. Bardzo szybko doszlam do siebie. Zdjęli szwy szybko się zagoilo. Mam cudowna dobrze rozwinięta corka. Żadnych problemów zdrowotnych. Jest uśmiechniętym radosnym dzieckiem bezproblemowym. Jezrli kiedykolwiek zdecyduje się na drugie. To tylko cesarka.

Gość gość
Do 14:51 Dobrze sie czujesz? :/ sprawdz sobie w google jak wygladaja bliznowce i wtedy komentuj. Moj ma 12 cm dlugosci i 1 cm szerokosci, zywo rozowy... fajnie nie? No takie nic ze hoho zycze Ci takiego na czole i wtedy mozemy porozmawiac :)

Gość gość
A mi się przypałętała endometrioza po cesarce. Jestem po dwóch operacjach i jednym poronieniu.

Gość gość
U mnie wszystko ok.. no prawie - tex mialam paciorkowca. Na bliznie mialam 2 babelki nadbiegle krwia i chyba ropa. Na szczescie poszlam do super chirurga a nie ginekologa - zrobil badania i ampulke z antybiotykiem kazal przykladac na blizne. Po 2 tyg wszystko bylo super. A woem ze 80% lekarzy kazalaby brac leki doustnie co jest bezsensowne i/lub rozpapralaby blizne i szyla ponowniw.

Gość gość
Wiem jak wyglada bliznowiec! Ale to nie jest powiklanie,btylko defekt kosmetyczny, ktory mozna usunac. Powiklania maja konsekwencje dla zdrowia, np. przeciety pecherz moczowy czy cos, ale brzydka blizna :-o Poza tym nie masz jej na czole, wiec nie lamentuj i nie zycz innym zlego. Ja ci zycze jak najlepiej.

Gość gość
Dziewczyna z mojego bloku tydzień po cc przeszła rozległy zawał serca, było to miesiąc temu, chyba jeszcze leży w szpitalu.

Gość gość
autorko daj znać co u Ciebie