Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Złapałam dobrego faceta

Polecane posty

Gość gość

musze go utrzymać i złapać na dziecko !

Gość gość
trzymaj sie go recami i nogami :D

Gość gość
Nie wiem czy do dobry pomysł. Mnie jedna próbowała tak załatwić, ja to od razu wyczułem, chciała się kochać bez gumki, czasami mnie specjalnie przytrzymywała nogami żebym nie wyskoczył, stale gadała że chciała by mieć dziecko... na szczęście nie wpadłem uff. Ledwo ją znałem a tu taki numer. Uważam że drugą osobę trzeba poznać dobrze zanim się pójdzie do łóżka a tym bardziej zacznie starać o dziecko.

Gość gość
Trzymanie nogami? Dobre, bede go też tak trzymać, ja mam silne nogi to mi się nie wymknie.

Gość gość
Jak będziesz dla niego też dobra to nie ucieknie :)

Gość gość
Tylko gorzej jak bedziesz w ciazy i on ciebie zostawi

NIE RÓB TEGO! ja tak zrobiłam i do końca życia będę żałowała... a sprawiedliwość (jak kto woli z hinduizmu to karma) szybciutko do mnie wróciła...

Glupota ludzka nie zna granic, tak nisko siebie cenisz ze musisz kogos na sile zatrzymywac? Chociaz to i tak nie pomoze, moze cie w kazdej chwili zostawic nawet z trojka dzieci.

Gość gość
Widzę, że jakaś dowcipna kobitka pojawiła się na forum. Pozdrawiam autorkę :)

Gość gość
pulchny, to straszne co piszesz. Jak on urodzi to dziecko, no jak :)

Gość gość
Jak facet będzie chciał to i tak odejdzie . Jak jest dobry trzeba być dobrą dla niego :) I nie ma tu łapania na dziecko czy inne jakieś zagrania. Jak będzie chciał mieć z Tobą dziecko to myślę że z czasem sam to powie albo przynajmniej da do zrozumienia. Łapanie nogami hehe dobre a jednak żałosne :)

Gość gość
mój facet też chciał mnie złapać na dziecko, wiedział że waham się nad odejściem a ja to przewidziałam i patrze kiedyś na gumki a on je podziurawił szpilką. Żałosne to było, przecież i tak bym usunęła w razie czego. Natomiast jeśli laska chce złapać faceta na dziecko to żaden problem, wystarczy powiedzieć mu że bierze tabletki anty i nie wspominac nic za bardzo o dziecku a potem jak zajdzie w ciąże wystarczy się popłakać i udawac że się trafiło do tych 2% ciąż mimo brania tabletek. Ale to dziecinne zachowania.

Gość gość
Nie uwierzę że są faceci co łapią na dziecko... w imię czego? w życiu bym nie chciał być z kobietą która ma mnie w d***e i do tego miałbym z nią dziecko. Kobieta to co innego bo ma instynkt macierzyński i takie koło 30-stki szukają kandydatów na ojca przede wszystkim a nie faceta tylko dla rozrywki.

Gość gość
Też mi się taka desperatka trafiła, już przy pierwszym razie chciała się bzykać bez zabezpieczenia, momentalnie zapaliła mi się lampka w głowie z informacją wiej od idiotki jak najdalej. A z tego co wiem, bo jakiś czas temu spotkałem jej brata dziś jest samotną mamusią, więc jakiś jeleń nie dał się złapać :P

Gość gość
No mówię na serio że facet chciał mnie złapać na dziecko. On nie stroni od alkoholu więc ja chciałam go zostawić i wydaje mi się że po prostu się bał że odejde. Fakt że mnie kochał a poza tym on sobie zdawał sprawe że jako alkoholik nie jest już dobrym kandydatem na chłopaka i męża i szukanie nowej laski mogłoby być problematyczne.

Gość gość
S***********m juz od kilku takich jak ty :-)

Gość gość
gość wczoraj - to nie dość że alkoholik to jeszcze bez obrazy debil, po co się z takim baranem spotykałaś? ja bym uciekł w 5 minut od kobiety która pije nałogowo... na co mi taka kobieta? jeszcze dziecko z taką mieć to istna patologia wstyd.