Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielkie wymiona

Nienawidzę swojego dużego biustu!

Polecane posty

Gość wielkie wymiona

Mam 75H i czuje się tak jakbym miała dwa worki a nie piersi, przez te wymiona nie mam faceta, tylko jakieś debile do mnie podchodzą i gapia się w mój biust. Do tego mam problemy z kupieniem biustonosza a ładnego to już całkiem, a plecy mnie strasznie bolą do tego. Postanowiłam, że je pomniejszam mam dość tych zwisow, zmniejsza je do 75C jak się da

Gość gość
Muszą Cię strasznie boleć plecy :(

Powinno się dać. Zmniejszanie biustu to równie popularny zabieg plastyczny, co jego zwiększanie. Tyle że o wiele bardziej sensowny, bo podyktowany rzeczywiście względami zdrowotnymi.

Gość gość
A ile wazysz. Może schudnij,to się piersi zmniejsza

Gość gość
Ile bierzesz za godzine?

Gość gość
wielkie bimbały są bee.

Gość wielkie wymiona
Ważę 61kg i mam 1.65m jeśli chodzi o wzrost

Gość gość
Ja jestem niewysoka i drobną,biust 70 G. Uwielbiam swoje piersi. Są jedrne i naprawdę ładne,a 40 skończyłam dawno. Całe życie o nie bardzo dbalam.Teraz "zbieram" efekty.

Gość wielkie wymiona
Dla mnie możesz mieć i Z ja i tak swoje pomniejsze bo ledwie mam 25l dbam o nie jak tylko się da a i tak już zwisaja, zmniejszam je do 75C

Gość gość
to niejest taki znowu ogromny biust...ja mam 70g...powinnas kupowac u brafitterki staniki i dbac o piersi i bedzie super. i na pewno grafisz na takiego ktory bedzie twoje piersi traktowal z nalezytym szacunkiem ;)

Gość gość
Widocznie masz mało elastyczna skórę,jeśli już wiszą. Tylko weź pod uwagę, że zmniejszenie biustu jest bardziej ryzykowne niż zwiększenie.

Gość bella 86
Nie przesadzaj z tą wielkoscią i zwisem, chyba chcesz przedstawić kobiety z duzym biustem jako nieatrakcyjne i z oklaplymi cycuszkami. Grawitacja, grawitacją, ale nie jest tak jak to przedstawiasz. O biust trzeba dbać jeśli jest duzy i to od wczesnej mlodosci. Podstawa to , stanik źle dobierany i noszony taki fason przez wiele lat moze zrobić wiele szkody. Moze nie mam 75 H, ale 70F, a zwisów jakoś nie mam i nadal mozna go nazwać biustem, a nie wymionami.

Gość gość
Współczuję. A nie da się z nich jakoś "schudnąć "? Zero słodyczy? Ja naprawdę wszystkim laskom jak widzę takie coś na watlych nóżkach współczuję :( :( ja mam minimum i tak jest dobrze. Bardzo dobrze. Także jeśli zdecydujesz na operację to B nie sprawia zadntch problemów i nie będziesz musiała ubierać już tych niewygodnych pasków. Kto to wymyślił :/

Gość wielkie wymiona
Sam lekarz mi zalecił operacje zmniejszenia gdyż już mam problemy z kręgosłupem, nie mam zamiaru się męczyć dłużej z tymi workami, chce mieć ładny niewielki biust w którym będę mogła zakładać piękne staniki i ubrania które mi się podobają

Gość wielkie wymiona
schudnąć próbowałam ale biust ani drgnie, słodycze tak jak tłuste rzeczy bardzo rzadko jem. Nie wiem poco mnie namawiacie na zatrzymanie go, macie przecież mniejsze więc nawet nie wiecie z czym się borykam nawet 70h jest mniejsze od 75h a wy tu mi o 70G/F, powtarzam dla mnie możecie mieć i Z ja i tak pomniejsze dla własnego zdrowia i goowno mnie obchodzi zdanie facetów

Gość gość
Mi się podobają takie duże piersi, ale jestem facetem i nie wiem jak to jest dźwigać taki ciężar.

Gość bella 86
09:52 staniki w wiekszej rozmiarowce tez są piękne, tylko trzeba za nie zapłacić duzo pieniędzy. W takiej rozmiarówce ceny zaczynają się od100zł w górę.

Gość gość
bella 86 dobrze mówi, jestem facetem, ale interesują mnie staniki i ich odpowiednie dobieranie

Gość gość
po co się porownujecie z autorką jak nie macie takiego biustu jak ona? Nawet 70h jest mniejsze od 75h, ważnym tokiem myślenie to tak samo można porównać biust 75C do 70 A, przecież to prawie takie same rozmiarowki według was

Gość gość
Autorko podziel sie ze mna:-) Ja mam male, takie co sie w dloni mieszcza... :-(

Gość wielkie wymiona
Ja ci mogę oddać nawet 5/8 swojego biustu, z chęcią bym się z Tobą zamieniła

Gość gość
to są cuda natury nie niszcz ich

Gość gość
Ja też bym chciała żebyś mi oddała :) oddałabyś troche nam małobiuściastym, byłybyśmy szczęśliwsze i ty również :) A tak na poważnie to nie zmniejszaj ich, będziesz żałowała, to cud natury!

Gość 75J
Ja mam 75J i nie są jakoś kolosalnie wielkie...ja tak bardzo lubię lubię swój biust...a i ze stanikami już nie ma problemu,bo można kupic takie duże tylko trzeba wydać ponad 100 zł...więc myślę,że ty autorko trochę przesadzasz

Gość gość
Był już kiedyś topik "Nienawidzę swojego małego biust!" boże ale wy problemy wymyśacie! Małe źle, duże też źle! Każde są dobre!

Gość wielkie wymiona
tak teraz nie moge leżeć nawet na boku bo cyce przeszkadzają, muszę spać w staniku bo czuje się jakbym miała dwa wiadra obok siebie, mam już skrzywienie kręgosłupa przez nie

Gość gość
Też mam bardzo duży biust przy bardzo szczupłej sylwetce i nie marudze . Idź zrobić ta operację i przestan stekac, bo niedobrze się robi od tych lamentow.Jestss zalosna

Gość gość
Ale na brzuchu będziesz miała wygodnie. Będziesz czuła poduszkę pod klatą :) ja jestem dechą mam A i wcale tez na brzuchu nie jest wygodnie bo mam twarde cycki...

Gość 75J
To ja nie wiem co ty z tymi cyckami masz,ja ma większe a wiadrami ich nie mogę nazwać.Mogę spać bez stanika nawet brzuchu,na boku też.Może masz po prostu brzydki kształt piersi,nie wiem jakieś obwisłe czy co.Moje są duże ale nie są obwisłe,mają okrągły kształt i są blisko siebie.I takich problemów jak ty to z nimi nie mam.Więc albo to jakieś prowo albo masz jakiś wyimaginowany problem.

Gość gość
A mi się wydaje, że to całe 75J to prowo jest.