Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trochę obawiam się tego, że zostanę sama albo będę z kimś z braku laku

Polecane posty

Gość gość

Ta druga opcja nie dość ze smutna to w dodatku upokarzajaca . tez tak macie?

Gość gość
A bylas/es juz z kims? Obecnie jesteś singlem?

Gość gość
Chociaż nie...z braku laku nie będę, bo nie umiałabym się zmusić do bliskości z kimś, kogo nie darzyłabym uczuciem. Teraz jestem w takiej sytuacji. Kilka lat byłam w związku, myślałam, że będzie ślub...Ale on poznał inną i w niecały rok się zaręczył. Ja zostałam sama. Kręci się koło mnie jeden facet, bardzo mu zależy. Niestety kompletnie nic do niego nie czuję, nawet sympatii. Drażni mnie, nie lubię z nim rozmawiać ani przebywać. Nic na to nie poradzę :(

Gość z braki laku
ja mam jeszcze śmieszniej- kocha mnie dwóch facetów którzy mnie kompletnie nie interesują jako potencjalni partnerzy i tak od prawie dwóch lat obaj siedzą we friendzone a ja jestem singlem :O

Gość gość
No to jest właśnie okrutne. Chcesz z kimś być, ale trafiają się mężczyźni którzy kompletnie Cię nie interesują...Więc mimo głębokiej chęci bycia z kimś człowiek dalej jest sam :/

Gość gość
Jaka swiniani trzeba być , żeby kogoś mieć , być z pełną świadomością w związku z braku laku i odejść z dnia na dzień a na domiar złego zareczyc się i wyprawie ślub po krótszej znajomości. Moja bliska koleżanka tak miała. Człowiek często niczym sobie nie zasłużyli a zostaje potraktowany jak Gowno...

Gość gość
Boże, wybaczcie za błędy. Klawiatura w tel psuje mi się ;/