Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

depresja Bóle stawów brak mazi stawowej sytuacja bez wyjscia

Polecane posty

Gość gość

Część jestem tomek mam 21 lat w wieku 16 lat zaczął się problem ze stawami zaczęło się od kolan teraz boli juz wszystko .... Bylem u dużej ilości ortopedow miałem dużo badań , między innymi na czynniki reumatyczne . Przyczyną jest wysychajaca maź stawowa i tu się zaczynają schody bo nie mam problemu z jednym stawem tylko wszystkimi ... leczenie jakie jest możliwe to iniekcje dostawowe które potrzebowałbym w barki biodra kolana łokcie koszt to 2,5 tysiąca daje to rezultat na jakiś czas ... z moich obserwacji to jakieś 4 do 6 miesięcy . Nie stać mnie na te leki nie są one w rządem sposób refundowane , ból jest taki duży ze nie jestem w stanie iść do normalnej pracy by na nie zarobić ... na poprzednie zastrzyki które brałem właśnie spłacam kredyt . Nie wiem już co mam robić mam dola przez to że ciągle mnie boli nie mogę żyć jak inni 2 lata temu byłem na dyskotece z dziewczyną po godzinie ból był już taki ze nie mogłem tańczyć prawie po 2 to ciężko było mi stać na nogach ... nie licząc tego ze mnie rzuciła bo w sumie ja rozumiem jak bardzo długie spacery były dla mnie problemem nie wiem co robić i myślę że chyba mam depresję . Rodzina nie jest w stanie pomoc mi finansowo jeśli chodzi o zakup tych leków , a życie z dnia na dzień w bezczynności w takich ograniczeniach jaki ma sens.... Istnieją również zastrzyki z osocza krwi podobno są skuteczne 1 kosztuje 750 zł ( 750 złoty za to że pobiera twoja krew i odwołują i ci wstrzykna ) moim zdaniem takie rzeczy powinny być stosowane jako refundowane bo koszt szpitali placówek ortopedycznych polegałby na zakupie urządzenia opłacie prądu i strzykawki ... czuje się taki bezradny ... nie wiem ile da się jeszcze tak wytrzymać jest voraz gorzej

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować