Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

potrzebuje pomyslu na konkurs

Polecane posty

Gość gość

musze zrobic jakas prace na temat Z czym kojarzy Ci się nazwa "Mamo, to ja"? macie jakies pomysly?

Gość gość
"mamo, to ja" kojarzy mi się osobiście z wołaniem "tu jestem, to są moje potrzeby, spójrz wreszcie na mnie, zatrzymaj się w tym swoim dorosłym biegu i poświęć mi choć na pięć minut sto procent swojego czasu".

Gość gość
wow dzieki! mysle od tygodnia, a po tym zdaniu az sie wzruszylam!!! a masz pomysl jak takie zdanie mozna hmmm zobrazowac? np na brystolu??

Gość gość
ja też się wzruszyłam aż mi soki z waginy poleciały

Gość gość
O cholera, pomogłabym Ci w każdej innej formie ekspresji ale jeśli chodzi o kwestie plastyczne to jestem noga, bez krzty wyobraźni :D Ale podbijam, może ktoś Ci pomoże :)

Gość gość
no nie wiem np. mama przy prasowaniu a nad nią chmurka, że niby myśli jeszcze o zakupach.praniu, gotowaniu, sprzątaniu i.t.p (jakieś symbole tych czynności) a w kąciku dziecko i też chmurka a w niej np. mama i dziecko przytuleni i mama czyta mu bajki albo jak sie bawią razem, takie marzenie

Gość gość
Oo, fajne to! ;)

Gość gość
aaaa dziewczyny dzieki!!!! jestescie niesamowite!!!!!

Gość gość
aha i teraz tak sobie pomyślałam, że może lepiej, że niech dziecko nie siedzi ot tak tylko np. bawi sie przy kontakcie czy czymś niebezpiecznym ale to już sama zdecyduj jakby było lepiej jeśli skożystasz z tego pomysłu

Gość gość
Nie ma sprawy, powodzenia! :)

Gość gość
Fajnym pomysłem jest konkurs fotograficzny albo filmowy, tak lepiej i łatwiej coś wyrazić, uchwycić. Pomyśl nad taką formą konkursu, sporo marek teraz takie konkursy robi na selfie albo na filmik :) Np : https://apps.facebook.com/guinness-video/#_=_