Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papayabb

Dostałam wiadomość że mąż mnie zdradza

Polecane posty

Gość papayabb

Kilka dni przed ślubem dostałam wiadomość na fb z anonimowego konta że zdradza mnie mój facet. Ja jestem w ciąży, z początku on nie chciał tego ślubu w ogóle się kłócimy często. On wraca codzień późno ale tłumaczy to pracą. Czy uważacie że ktoś ma rację czy może pisać z zazdrości

Gość gość
już napisałam na innym wątku Twojej koleżance, której się zwierzasz (hahahah), że moim zdaniem to Twój przyszły mąż wysłał Ci tą wiadomość, żebyś się wkurzyła i odwołała ślub. Bo on ślubu nie chce ale woli, żebyś to Ty wszystko odkręcała

Gość gość
Powiem Ci że u mnie podobnie. Z tym że po porodzie odszedł. A jaki jest w stosunku do ciebie? Wspiera, pomaga?

Gość papayabb
Na początku to był luźny związek, zaszłam w ciąże ale ta ciąża nie była zaplanowana. On bardzo uważał żebym nie zaszła. Jednak stało się jestem w ciąży. Od początku się kłócimy. Na początku nawet nie chciał ze mną mieszkać, tłumaczył mi, że może stracić mieszkanie jeśli zamieszkamy razem w mieszkaniu socjalnym po jego matce. Wykłóciłam się z nim i powiedziałam że nie wyobrażam sobie z nim nie mieszkać. On z początku chciał żebym została u ojca po porodzie, nie wiem jak on to sobie wyobrażał. Później jak nocowałam tam u niego to powiedział nagle żebym już została. Na ślub trzeba było go namawiać bo tez tłumaczył mi, że może stracić to mieszkanie przez ślub ze mną. W końcu doszło do ślubu, ale ciągle się kłócimy. On chodzi do kościoła ciągle mówi o wierze, to nie jest kościół katolicki. On mówi że mnie kocha twierdzi że mnie nigdy nie oszukał

slyszalam o roznych "kosciolach" i ich praktykach, nie chcialabys wiedziec co tam sie dzieje, nie wiem o jaki dokladnie kosicol chodzi, ale uwazaj

Gość gość
Może po prostu musi dojrzeć do nowej sytuacji do tego że ma żonę i że będzie dziecko? A co ci mówi intuicyja? Może cię zdradzać?

Gość papayabb
Nie wiem co mi mówi intuicja może się sama oszukuje, jego kościół to kościół zielonoświątkowy

Gość gość
MNIE TEZ ZDRADZAL

Gość gość
No jak on niczego nie chcial(powazny zwiazek,ciąża,ślub)to czego ty od niego oczekujesz skoro ulegl bo Ty tak naciskalas. Przeciez on chyba nie jest toba w ogole zainteresowany.

Gość gość
Hehe brałaś pierwszego lepszego, kryminaliste to masz. Po co ci on? Byle był? Widać ze jesteś tylko do jednego dla niego. Szanuj się! Facet nie chce ślubu. Wyjdzie ci to całe małżeństwo bokiem