Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gośćJJ

eh. zauroczenie dopada nawet zołzyy!! ;d

Polecane posty

Gość gośćJJ

Tak, jestem zołzą. Pewnie dlatego, że po jednym, długim, udanym, ale już zakończonym związku trafiłam na kilku facetów, którzy naprawdę dali mi mocno w kość! Od tamtej pory, czyli roku moje podejście do spraw damsko- męskich uległo zmianie. Diametralnej. Jestem zimna, oschła, lubię jak ktoś się o mnie stara. Rzadko to odwdzięczam. Rzadko.. właśnie! W tym roku moja kuzynka miała ślub, wiedziałam o nim od roku i od roku upierałam się, że idę sama! BO CHCĘ. Bo jestem silna i niezależna, jak każda singielka.. pff :D Poszłam sama. Będąc na ślubie spotkałam pewnego faceta. Rok starszy, przypomniała mi się nawet sytuacja, że zaprosił mnie przez moją kuzynkę na sylwestra w tamtym roku, ale ja oczywiście odmówiłam, mówiąc, że nikt nie będzie mnie swatał, a ja nie jestem damą do wynajęcia na jedną noc. . cóż. na wesele oczywiście już nie przyszedł sam, ale też nie przyszedł ze swoją dziewczyną. Siedzieliśmy przy jednym stoliku. Dużo tańczyliśmy.. i o to właśnie chodzi. o to jak on ze mną tańczył i o to jakie to we mnie wzbudziło dziwne uczucia. W poniedziałek już mnie nosiło, nadal nie zaprosił mnie przecież do znajomych na tym durnym fejsbuku! Aż w końcu..poniedziałek wieczór! Zaproszenie, rozmawialiśmy długo. Wciąż rozmawiamy. Nie wiem.. Jak zawsze zaczynam robić się zdystansowana, liczę, że to on będzie zawsze pisał, zaprosi na kawę, a z drugiej strony chciałabym żeby on też wiedział, że i mnie gdzieś szybciej zabiło serce w tym wirze tańca ;) kurde.. nie umiem podrywać facetów, dawać sygnałów. POMOCY!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować