Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dragon zaciężny

Jak zapisać się na Pierwszą Nowożytną Wyprawę Krzyżową przeciw islamistom?

Polecane posty

Gość dragon zaciężny

Wyczytałem w necie, że jest organizowany zaciąg chętnych na taką wyprawę ale nie mogę znaleźć tej strony bo skasowałem historię przeglądania (wchodziłem też na mniej grzeczne strony z dziewczynami). Wpisywałem w wyszukiwarkę ale nic nie znalazłem. Słyszał ktoś o takie wyprawie? Proszę o namiary.

Gość dragon zaciężny
Nie jestem pewny czy taka dokładnie była nazwa. Na pewno w nawie była że to wyprawa krzyżowa i że pierwsza i jeszcze jedno słowo odnoszące się do współczesności. Coś jak "nowożytna" czy "nowoczesna" ale nie pamiętam już. Proszę o pomoc w odnalezieniu tej strony. Jestem bezrobotnym kawalerem i szczerze mówiąc nic nie trzyma mnie na tym świecie. Zero perspektyw. Myślałem już żeby iść i powiesić się z tej samotności ale już lepiej zaciągnę się na wyprawę. Nawet jeśli przyjdzie i zapłacić życiem to mam nadzieję przed śmiercią ściąć kilka muzułmańskich łbów. Chociaż na tyle przydam się światu. Jak ktoś trafi na tę stronkę to proszę o info, o linka, itd. Z góry serdecznie dziękuję.

Gość gość
No wiesz, idąc na wyprawę dostajesz odpust zupełny także warto, ale spokojnie, bo jeszcze Papież nie wzywał do walki.Masz czas.

Gość dragon zaciężny
Papież wzywał czy nie wzywał, tego nie wiem. Wiem natomiast, że widziałem takie ogłoszenie w internecie i szlag mnie jasny trafia, że nie mogę odnaleźć tej strony :O A przydałbym się tam na pewno, bo pracowałem jako ochroniarz i to taki z licencją na broń więc mam pozwolenie, gnata i umiem się nim posługiwać. Poza tym moją pasją były kiedyś dalekowschodnie sztuki walki i miałem brązowy pas w karate kyokushin więc myślę, że małe co nieco potrafiłbym zdziałać na polu walki. A jak jeździłem jeszcze do Niemiec to kiedyś dałem w ryj jednemu turkowi, oczywiście muzułmaninowi, więc doświadczenie w biciu muslimów można powiedzieć, że już mam. Skromne, bo skromne ale jest.

Gość gość
wpisz first modern crusade w polsce rekturuja w walbrzychu chyba bo to miedzynarodowa wyprawa najemnikow

Gość gość
Radzę Ci zaczekać tu w Polsce bo jak będą islamisci to na miejscu zorganizujemy wyprawę na nich w naszym kraju. Śmierć degeneratom!!!!!

Gość dragon zaciężny
ŚMIERĆ degeneratom!

Gość gość
14:40 no wlasnie wojny lepiej toczyc na ich terenie a nie naszym bo wojna to g***ty ludobojstwa spalone i zniszczone domy miasta nic fajnego wiec jak toczyc wojne to u nich!

Gość dragon zaciężny
ŚMIERĆ wszystkim ciapatym muslimom chcącym robić rozruchy w Polsce!!!!! Chcę ich zabijać! Nie mam nic do stracenia!!! Chcę do nich strzelać, wypruwać flaki nożem z ząbkowanym ostrzem (mam autentyczny radziecki bagnet), chcę ich żywcem palić (benzyna nie tania ale odżałuję), chce ich niszczyć i utylizować!!!!! ŚMIERĆ DEGENERATOM!!!!

Gość gość
skończy się jak te krucjaty dziecięce :classic_cool:

Gość gość
Tak czytam i czytam cy wy PISZECIE I TYLKO PISZECIE ale czynow nie widze zwykle pustoslowie... "kozak w necie frajer w swiecie" - smutne ale taka prawda.

Gość gość
obys sie nie zdziwil. polacy to nie francuzi co sie poddali niemcom bez jednego wystrzalu. muslimom tez sie nie poddamy.

Gość gość
@ gość dziś Tak czytam i czytam cy wy PISZECIE I TYLKO PISZECIE ale czynow nie widze zwykle pustoslowie... "kozak w necie frajer w swiecie" - smutne ale taka prawda. X Czynów na razie nie ma bo i być nie może skoro muslimy jeszcze nie zjechali. Kogo mamy rzezać? Zdjęcia w gazecie?

Gość gość
15:12 jak nie zjechal ryfinski (ten glab od palikota ktory jednak odnalaz rozum) zamiescil zdjecie w internecie czlonka isis jak sobie stoi na starowce we wroclawiu! Oni juz tu sa tylko nikt o tym nie mowi!