Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyglądam ja 14 latka..

Polecane posty

Gość gość

A mam 20 lat.. Jestem niska i drobna. Dzisiaj jechałam busem z jakimiś dzieciakami z gimnazjum i aż mi było głupio, bo można by było spokojnie uznać, że jestem z nimi.. Nawet nie wiem jak miałabym się postarzyć, bo obcasów nie chce mi się nosić, bo to nie mój styl.. Makijażu mocniejszego niż tusz+korektor nie chce mi się robić, nie lubię, nie umiem i nie chce.. Nawet jak rozpuszcze włosy to nic mi nie da.. Głupio chodzić na studia, gdzie większość ludzi wyrośnięci, dziewczyny wymalowane i wysokie a ja malutka 14latka..Nawet przytycie mi nic nie da, bo tyje tylko w udach i tyłku (zresztą powinnam schudnąc z tych partii, ale nie chce chudnąć do patyczków boję się, że wtedy już całkiem będe wyglądać jak dziecko..)..

Gość syntia99
a jak byś ścieła włosy na krótko, no może byś wyglądała jak kobieta. Długie włosy nie są dobre dla niskich dziewczyn, przytłaczają sylwetkę, kucyk to dobre dla uczennic, pomyśl o wizycie u fryzjera, najmodniejsze są teraz pixie undercut

Gość gość
Obawiam się, że w krótkich wyglądałabym jeszcze mlodziej.. Gdybym jeszcze miała biust, wtedy krótkie włosy dobrze wyglądają... Ale tak to będe wygladała już całkiem jak 10latka.. Do tego od roku zapuszczam więc szkoda mi..