Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile płacicie za interet ,telewizje, telefon stacjonarny?

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie. Zastanawiam się ile ludzie płacą za takie usługi.

Gość gość
89 zł - internet + tv, bo telefonu stacjonarnego nie mam

Gość gość
Internet 59.90 telewizja 74.90 nie mam stacjonarnego telefonu ;)

Gość gość
Teraz mam Internet z alfa net i płacę niecałe 40 złotych. Wcześniej neostrada z telefonem stacjonarnym prawie 90. Rachunek prosty.

Gość gość
piszcie jeszcze jak iten internet macie tzn jaka predkosc ;)

Gość gość
140 zl internet, tv i dwie komorki.

Gość gość
Internet mobilny play 59,99 z limitem 18gb. Tv polsat 19.99. W przyszlosci wezme wszystko z polsatu jak mi umowa na net sie skonczy.

Gość gość
Ja w UPC mam najwyższy pakiet tv z multiroom, CANAL+, HBO, FIlmbox, Cinemax, internetem 120mb/s i tel stacjonarnym za 140 zl miesięcznie. Jak się do nich podłączałam to 135 płaciłam za samą telewizje bez tych dodatkowych kanałów internet 60mb i telefon. Potem jakos konczyla mi sie umowa i dostalam takie warunki jestem zadowolona.

Gość gość
UPC jest najtaniej tylko sposob zeby to uzyskac jest taki ze bierzemy zamawiamy uslugi po cenach na stronie www a potem rezygnacja na podstawie przysługujących nam 14 dni na odstąpienie. Obi dzwonia i maja nizsze ceny i dobre propozycje jak multiroom za 1zl itp.

Gość gość
a ja musze placic 60 zl za marny internet radiowy bo innego nie ma u mnie na wsi :(

Gość gość
internet - 50 zł tv - nie mam, nie oglądam , nie płacę telefon stacjonarny - nie mam, nie płacę telefon komórkowy - służbowy, nie płacę

Gość gość
cos kolo 150 za pelny pakiet tv telefon i internet w kablowce za komorki nie place bo sluzbowe .

Gość izula544
A czy ktoś z Was miał jakieś doświadczenia z centralę voip. Pytam właścicieli firm, bo to głównie oni korzystają z takich ofert. Ile tak naprawdę można na tym zaoszczędzić? Może taka centrala ip to naprawdę dobra alternatywa dla telefonu stacjonarnego. Tylko ciekawa jestem, jak to się sprawuje w praktyce.

Gość 22operetka
Aż z ciekawości sprawdziłam, co to jest centrala voip. Dla innych niezorientowanych wrzucam stronkę: http://www.spikon.eu/wirtualna-centrala/ . Z tego co piszą to naprawdę dobre rozwiązanie dla biznesu. No i połączenia na pewno są tańsze niż w zwykłych operatorów.

Gość KarolinaW88
Internet 60 zł za 100Mbit, a telefon od niedawna powiedzmy, że 2 zł :D W prepaidzie od fcn ( https://fcn.pl/prepaid/ ). Fajna sprawa, bo mam telefon internetowy bez umowy za 1,97 miesięcznie, a poza tym płacę za tyle ile gadam, przy 7 gr za minutę na stacjonarne np :)

Gość Helka343
Ja mieszkam w Krakowie i mamy na osiedlu lokalną sieć internetową Lipska.NET http://scazi.com.pl/. Abonament jest niski, a internet działa bez zarzutów. Mają mieć też w najbliższym czasie też telewizje

Gość gość
30 euro tv +internet