Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Poziomeczka1234

Czy to normalne?

Polecane posty

Piszę ponieważ spotkała mnie dość dziwna sytuacja. Kiedy byłam na wakacjach zagadał do mnie jeden chłopak, mówił, że mu się podobam, jestem ładna, zgrabna i takie tam...Oczywiście poprosił o nr i po krótkiej rozmowie zgodziłam mu się go podać. Potem dzwonił i chciał się umówić, ale ja od razu się nie zgodziłam tylko powiedziałam, że dam znać jak będę w okolicy. Odezwałam się po jakichś 3 miesiącach i on początkowo zadowolony, że spotkajmy się i w ogóle, ale dzień przed spotkaniem odwołał je i powiedział, że w sumie to mu się nie podobam, źle się ubieram jak dla niego i takie tam... I teraz moje pytanie, szczególnie do Panów, czy takie zachowanie u facetów jest normalne czy tylko tym razem trafiłam na wyjątkowego cymbała? Po co ktoś zagaduje do dziewczyny nie w swoim guście, a jeszcze potem do niej dzwoni? A Dziewczyn chciałam zapytać czy może któraś z Was miała podobną sytuację? Pozdrawiam

Gość gwoli wyjasnienia
Po prostu w tym czasie poznal inna i musiac cie jakos splawic. Ile ty masz lat, ze nie potrafisz zinterpretowac najprostszych zachowan. Ty naprawde uwierzylas w to co on powiedzial. Jesli tak to bylo jego o to zapytac bo my to niby skad mamy to wiedziec. Kazdy jest inny i kazdym kieruja inne pobudki. Mamy spekulowac? Szkoda czasu.

Mam 21 lat. Po prostu zastanawiałam się czy faceci w ten sposób nie ćwiczą na kobietach by się ośmielić i dlatego pytałam czy któryś z forum jeszcze tak robi i czy któraś dziewczyna miała taką sytuację z jakimś, stąd moje pytanie?

Gość gwoli wyjasnienia
Jak by ktoras tak miala to co? Bo nie rozumiem? Byloby ci lzej czy jak?