Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

A ja nie jestem fajny nie miałem i zapewne nie będę miał nawet jednej kobiety

Polecane posty

Nie mam też znajomych i pewnie nie będę miał spędzam czas sam i nie wiem jak to jest spędzać czas ze znajomymi

Gość gość
i trudno co robić,zajmij się czymś,książki czytaj,znajdz sobie jakieś zainteresowania,odleć w wyobrazni do innego świata

Gość gadua
a moglbys isc do jakiejs szkoly, lub pracy? czy jestes skazany na domowe wiezienie z jakiegos powodu?

Gość gość
A dlaczego nie masz znajomych?

Gość gość
idz na d*****,nic nie ryzykujesz,i tak na coś kiedyś umrzesz,jakiejkolwiek pracy poszukaj

Gość Prawica
Stary, ja mam 26 lat, nie wychodze z domu od ponad 5 lat, jestem też bezrobotny(od 5 lat), nigdy nie gadalem z dziewczyna, nigdy nie mialem znajomych(ww podstawowce mialem, robilem kabaret, rozsmieszalem klase, mialem tez 2 kumpli z gimnazjum po koniec studiow, ale ich olalem jakies 3 lata temu, bo nie okazywali mi szacunku, samu rzucilem studia), dodatkowo jestem otyly (136 kg przy 185cm wzrostu).

Gość Prawica
na pewno wychodzisz z domu, bo musisz na niego zarobic, ja nie wychodze, moze raz na dwa tygodnie, bo nie musze, matka oplaca chate :)

Gość gość
a kogo ty szukasz

A tak poza tym, to trochę zagaduję do dziewczyn. Do dwóch fajnych ostatnio zagadałem, zobaczymy czy coś z tego będzie. Inna dała mi numer, ale nie za bardzo w moim typie i ma dziecko, to odpuściłem.