Gość marika Napisano Grudzień 20, 2018 Też polecam klinikę krajewski, spośród wszystkich, osobiście uważam ją za najlepszą. Bardzo dobrzy specjaliści, sprawdzeni itp. Ogromnie polecam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna260 1 Napisano Lipiec 28, 2019 Bardzo się cieszę, że i ja po półtora roku od ostatniego wpisu mogę polecić Klinikę Krajewski, pomogli mi z moim problemem dając tym samym szansę na bycie szczęśliwą Nie ukrywam, że przez blizny miałam trudności z nawiązywaniem kontaktów z innymi, teraz bez problemu sama wychodzę z inicjatywą nawiązania nowej znajomości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosia29 Napisano Lipiec 29, 2019 Polecam zabieg biorepeelcl3 połączony z mezoterapią mikroigłową w Poznaniu w Beauty Premium www.beautypremium.pl jestem po 2 zabiegach i moje blizny po trądziku są niemal niewidoczne. Mogę swobodnie chodzic miedzy ludźmi nawet bez makijażu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zadowolona1989 Napisano Styczeń 31, 2020 Blizny po takich zabiegach laserem znacząco się spłycają. Dzięki zabiegom laserowego usuwania blizn w Vici Clinic w Krakowie u pana Bartosza, mogę wychodzić z domu bez makijażu Znacznie poprawił się wygląd mojej twarzy, a co za tym idzie - także samopoczucie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikko 0 Napisano Luty 18, 2020 Ja zdecydowałam sie teraz w zimie na odświeżenie skóry - moj lekarz polecił mi Restylane Skinbooster i jestem z niego zadowolona bardzo.Skóra gładka, odświeżona i delikatniejsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Renatka27 0 Napisano Marzec 25, 2020 Ja chodziłam na laser do Kliniki Krajewski, przedtem miałam wykonywanych kilka innych zabiegów, ale to właśnie laseroterapia przyniosła najlepsze rezultaty - polecam każdemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MartynaN 0 Napisano Marzec 25, 2020 Dzień dobry. W obecnej sytuacji większość poradni prowadzi konsultacje online, w naszej Klinice również uruchomiliśmy taką usługę.Przed wizytą istnieje możliwość przesłania zdjęć poprzez e-mail aby lekarz mógł zapoznać się z nimi przed rozmową. Wszystkie informacje można uzyskać pod naszym numerem kontaktowym oraz adresem e-mail biuro@lenartowiczclinic.pl.Serdecznie zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monzia 0 Napisano Kwiecień 25, 2020 ja blizny potraktowałam Restylane Skinbooster - jestem bardzo zadowolona, fajny gładki efekt. Dla mnie to wielki plus! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kazamate 0 Napisano Grudzień 29, 2021 Peeling kwasowy the ordinary Na poczatku nalozyc cienka warstwe na 2/3 minuty, z kazdym uzyciem zwiekszac czas trzymania Jeśli jednak blizny są większe, żadne kosmetyki nie pomogą. W takim przypadku polecam laserowe usuwanie blizn: https://ego-medspa.pl/laserowe-zamykanie-naczynek-med-art/ Zapiszcie się tutaj. Na miejscu mają wiele możliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Millennia 0 Napisano Grudzień 31, 2021 Najlepiej zrobić serię kwasów, np. z retinolem. Przynajmniej 3 zabiegi co miesiąc. Potem RF. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach