Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Na co uważać w Halloween?

Polecane posty

Gość gość

w dniu 31 pazdziernika pod wieczór uważajcie na tych przebierańców, gdy idziecie ulicą unikajcie ich, poniewaz beda ,,żebrać'' o cukierki jeśli mieszkacie w bloku to pozamykajcie klatki schodowe, a jak zadzwonia przez domofon to odbierzcie jak to bedzie ktos nie znany to lepiej nie otwierajcie bo to zapewne oni, poza tym chyba wiele razy wam powtarzano zeby nie otwierac obcym :) jeżeli mieszkacie w kamienicy to zróbcie to samo czyli pozamykajcie klatki schodowe (ja mam podwórko wiec jeżeli też macie to pozamykajcie i tam) i drzwi zamknijcie na 2 lub wiecej spustów, a jeśli stoja przed drzwiami to nie otwierajcie, gdyby zaczeli robic chaos (krzyczeć, walić o ściane lub drzwi itp.) to poczekajcie z 10-15 min jesli nie przestana to wygoncie ich lub zadzwoncie na policje gdy idziecie ulica to schowajcie sie do najblizszego sklepu nie polecam do budynkow bo oni moga isc wszedzie a wy jakie macie sposoby na nich? piszcie bo za niecaly miesiac beda chodzic po domach oczywiscie jesli lubicie ta moim zdaniem dziwna zabawe to nic wam nie zrobie ale ja za tym nie przepadam, zwlaszcza gdy chodza po domach i chca cukierki

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować