Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię mężczyzn, dlaczego

Polecane posty

Gość gość

Uważam że sa źli, krzywdzą, wielu z nich jest zboczeńcami, gwałcą, wyrządzają krzywdę kobietom. Odrzucałąm wszystkich przez całe życie, próbowałam tworzyć związki na siłę, po czym szybko z nich rezygnowałam, bo w mojej głowie tkwi przekonanie, że facet chce mieć kobietę tylko do seksu i jest mu bez znaczenia czy to ta czy inna. Uczucia mnie brzydzą, nigdy nikomu nic nie wyznałąm bo niekogo nie kochałam, czułam się również traktowana przedmiotowo przez facetów z którymi próbowałam wejść w bliższa relację, choć zapewne to tylko moje złudzenia. Nie szukałam nikogo z własnej woli a raczej wynikało to z presji jaką wywiera otoczenia. Ciągle słysze że lata mi lecą a ja nikogo nie mam, to już ostatni dzwonek itp. Nie mogłabym kogos przytulić, przespać się z nim czy choćby wziąć za rękę bo mnei to odrzuca, nie lubię dotyku i czułości. Nie lubię rozmawiać o uczuciach, a wszystko co wiąże się z dzieleniem życia i wszystkiego co mam z jakimś facetem jest dla mnie nie do przyjęcia. Wiem, mam problem ze sobą........

Gość gość
Jesteś mężczyzną w ciele kobiety. Ja też bym chłopa nie przytulił. Fuj :(

Gość gość
mam podobnie.. :/ niby fajnie by bylo przezyc milosc, ale to chyba nie istnieje, powoli przestaje sie ludzic. Wszyscy sa dzisiaj materialistami, kocha sie za cos (ja daje pieniadze, ty dajesz d**y, ja pracuje, ty masz byc kura domowa, masz zrobic to i tamto, anal, obiad, loda albo sobie znajde chetna itp) kocha sie za cos

Gość gość
Żeby kochać, to trzeba być kochaną. A żeby być kochaną to trzeba mieć urodę. A jak sie ma twarz jak dopa diabła.... - to sie trudno zakochać.

Gość gość
Trzeba miec ladna twarz zeby dobrze wygladala przy robieniu loda no i ładna d**e. Nie musimy nawet byc madre, nie musimy miec nic ciekawego do powiedzenia. P*****le takie cos.

Gość gość
Na tym forum jednak nie można spodziewać się normalnych odpowiedzi. Nie dziwię się że coraz więcej ludzi stąd odchodzi.

Gość gość
Kobiety są podłe, głupie i wredne. Jedynym ich atutem jest uroda. A uroda kobiety przemija wraz z 25 rokiem życia. Potem to jest już tylko stara, głupia, biedna, podła dopa. Taka prawda.

Gość gość
Co nie tak bylo z Twoim dzieciństwem? Takie przekonania musza z czegos wynikać. Rodzice nie okazywali ci uczuć lub bylas molestowana lub przezylas zawod milosny. Obstawiam ze wybierasz sama destrukcyjne zwiazki mężczyzn moze twój ojciec taki byl? No ja w swoim życiu spotkałam nie jednego mezczyzne. Chodziłam z paroma i nikt mnie przedmiotowo nie traktował. Facet to zwykly człowiek. Tak jak i kobieta sa fajni i niefajni. Jasne ze są powiezchowni głupi tępi zakomplrsieni alkoholicy narkomanie złodzieje ale poprostu z takimi sie nie umawia i sorry ale większość z tych cech widac na pierwszym spotkaniu a jak i tak wchodzisz w taki związek to twoja wina nie faceta

Gość dość ładna ale nie w typie
Też nie lubię facetów. A i tak mi przykro, że jestem sama. Na kobiety się na siłę nie przerzucę. Du/pa blada. :(

Gość gość
Też nie lubię facetów. A i tak mi przykro, że jestem sama. XX Błędne koło.

Gość gość
N-o-w-e-n-n-a P-o-m-p-e-j-a-ń-s-k-a

Gość gość
A twój ojciec, jaki był? Mój jest cudowny, bardzo fajny i dlatego wiem że są na tym świecie porządni uczciwi faceci, skoro mój tata taki jest. Co do moich facetow to żaden nigdy nie traktował mnie przedmioto, nie wymagał sexu, każdy czekał aż będę gotowa. Co najsmieszniejsze to najgorzej potraktowal mnie kiedyś facet który właśnie nie lubił sexu bo był aseksualny. Olal mnie z dnia na dzień i miał mnie w doopie choć wiedział że cierpię. Żaden mnie już potem tak nie potraktowal, najgorszy i najbardziej egoistyczny byl właśnie ten aseksualny.

Gość gość
ja lubię,oni mnie,podobam się jednak nic ponad to.

Dziewuszki powinny rodzic dzieci wychodzić za mąż i zakladac rodziny tak sobie mysle . Czego ten świat jest tak skonstruowany ze nie można sie skupić na zyciu tym co jest jego najważniejszym składnikiem . Wszyscy mamy inne zobowiązania . Wymagania co do zycia ale rodzina zawsze laczyla społeczeństwa i ja chce założyć rodzinę zyc w miarę normalnie . Nie należy kierowax sie tu logika

Mysle ze to właśnie dziewczyna ma wybór czy chce być z tym czy tamtym i taki masz wybór to sie nie ma co zastanawiac tylko podejscie zmienić i znalesc kogo sie chce a facet to facet czasami lecialem po bandzie a kobiety zawsze maja wybór . Lepiej czuja te sprawy. Tylko pytanie czy chca sie bawic czy imprezować czy na poważnie to jak wie to facet tez będzie wiedział . Dziewczyny lubią być kochane wiadomo ....kochać to nie znaczy zawsze to samo ;) .

Gość gość
Ale zrozumcie że faceci do swoich córek są tacy jedynie.

Gość gość
jesteś siksą jeszcze