Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Tak naprawdę to uważam że kobiety jak i mężczyźni na samym początku kierują sie

Polecane posty

a potem ewentualnie charakterem nie ma innej możliwości brzydale zostają sami hehe :D teraz wiem dlaczego jestem sam :)

Czym? Wyglądem? Ja na samym początku kieruję się inteligencją i charakterem, bo jednak ładnych / przyjemnych dla oka ludzi jest mnóstwo - a takich, z którymi ciekawie spędza się czas i można coś zbudować - niewielu.

Gość gość
Nie wszyscy tak mają. Ja jestem z partnerem,, pięknym" inaczej. Często spotykam się z wypowiedziami, że On nie jest dla mnie wystarczająco atrakcyjny. Ale atrakcyjność dla każdego oznacza co innego. Dla mnie jego atrakcyjność to jego charakter, sposób w jaki się do mnie odnosi, to że potrafimy rozmawiać milcząc, że nie udaje nikogo, jest szczery do bólu, że mnie rozbawia, potrafi przytulić i pocieszyć kiedy jest źle itd. Wszystko zależy kogo szukamy, jakie są nasze oczekiwania. Jeśli szukasz ślicznej kobiety tylko z wyglądu, to faktycznie możesz mieć problem jeśli nie jesteś zbyt urodziwy . Ale jeśli szukasz partnerki, to znajdziesz, nawet wśród tych powszechnie uważanych za atrakcyjne. Zastanów się czy kobiety unikają Cię przez wygląd, czy przez to w jaki sposób się do nich odnosisz.

nie muszę się zastanawiać wystarczy że wyjdę to wiem jak mnie traktują tzn miny nie które zrobią albo odwracają wzrok