Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet bi,gej

Polecane posty

Gość gość

Witam, Wiem, że może dziwne miejsce jak i dziwna pora na takie posty, ale już sama nie wiem co mam ze sobą zrobic. Bardzo proszę o rade.. zakochałam się w swoim najlepszym przyjacielu niewiedząc, że jest gejem/ bi. Gdy on się zorientował, że z mojej strony to coś więcej niż tylko przyjazn powiedział mi, że jest bi. Tyle, że gdy gdzies wychodzilismy nie zwracal uwagi na kobiety, zawsze na facetów. Kiedys pojawiła sie jedna dziewczyna z która podobno uprawial seks, tak.. powiedzial mi o tym. Teraz jest w zwiazku z mezczyzna..Nie jestem w stanie o nim zapomniec, czy przejsc do relacji tylko na zasadzie przyjazni. Wiec bardzo prosze.. panowie odpowiedzcie mi, czy jezeli facet sprobowal seksu z innym facetem to czy jest w stanie byc z kobieta?

Gość gość
Nie wiem bo jestem facetem w zwiazku z kobieta a masz chcice?

Gość gość
prosze o odpowiedzi , to nie jest zaden spam czy cos w tym stylu..

Gość gość
sex z facetem to zupełnie inne doznania niż z kobietami, tez tak mam od czasu do czasu - raz dziewczynka raz chopaczek. sex oralny to tylko facet zrobi najlepiej drugiemu facetowi wiem co piszę bo nie raz facet mi obciągał

Gość gość
To nie jest kwestia tego czy moze byc z kobieta ale czy chce byc z toba.

Większość facetów bi, z którymi gadałem, twierdzi, że sex lepszy jest z mężczyzną, ale mają również potrzebę założenia rodziny. W związku z czym, kierowani popędem, często zdradzają swe żony, narażając je przy okazji na różne choroby. Coś takiego Ci się marzy...?

Gość gość
daj sobie spokój,facet po prostu próbował z kobietą kiedyś bo sam sprawdzał siebie a przy tobie gada,że bi bo tak lepiej brzmi albo widzi,że tobie na nim zależy a on chce mieć w razie czego miękkie lądowanie np.z tobą jak mu nie wyjdzie z kim innym