Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Helios Autoryzowany Gabinet Kosmetyczny Thalgo Bydgoszcz

Polecane posty

Gość gość

Ktoś zna? Chciałabym tutaj iść na makijaż permanentny. Czytam o gabinecie same pozytywne opinie, ale chciałabym się upewnić czy faktycznie jest tak super jak piszą.

Gość gość
Ja byłam na makijażu permanentnym w tym gabinecie i byłam zadowolona, bo widać, że Pani Małgosia zna sie na rzeczy. Z taką pasją i charyzmą wykonała zabieg,że szok. Wyszło bardzo naturalnie, co mnie najbardziej przekonało ;)

Gość gość
Ja chwalę sobie u nich opalanie natryskowe, natomiast na makijaż permanentny też chce się zdecydować :) Kreski górne wiecie ile kosztują?

Gość gość
ja płaciłam 550 zł p.s tak a propos to jestem mega zadowolona i jeśli będziesz sobie robiła w Heliosie to powinnaś być zadowolona.

Gość gość
no ja jestem szczęśliwa, bo w dzień wykonania meozterapii miałam na wieczór umówione spotkanie i bałam się opuchlizny ale dziewczyny... opuchlizna przez kilka godzin zeszła i wyglądałam świetnie :D

Gość gość
ta mezoterapia igłowa nie boli? jakie efekty? chodzę do Heliosa od 2 lat , ale korzystam tylko z podstawowych zabiegów kosmetycznych, czas skorzystać z tych innych :)

Gość gość
co do mezoterapii igłowej to powiem Tobie tak... zależy jaką część ciała masz na myśli, poza tym nie wiem jaką masz wytrzymałośc na ból, ale jak dla mnie kompletnie nie boli... efekty rewelacja :)

Gość gość
mój ulubiony gabinet kosmetyczny w mieście <3 jestem bardzo zadowolona z efektów zabiegów i szczerze polecam każdemu, kto oczekuje wysokiego profesjonalizmu

Gość gość
a gdzie dokładnie znajduje się ten gabinet kosmetyczny ??

Gość gość
ul. Śniadeckich 3 pozdro ;)

Gość gość
odwiedziłam gabinet po raz pierwszy, choć w Bydgoszczy mieszkam od lata, ale nie wiedziałam, że mamy tak świetny gabinet kosmetyczny nigdy o nich nie słyszałam, ale widzę , że mają dużo pozytywnych opinii na pewno wrócę ponownie

Gość gość
nawet nie jest tak drogo... byłam na paznokciach, ale planuję też wybielanie zębów, ktoś był ???

Gość gość
byłam ! akurat mieli wtedy promocję na wybielanie zębów, więc stwierdziłam, że można spróbować dziewczyny - Super!!! mega!!! ząbki bielutkie niesamowicie :)

Gość gość
dobre ceny ;) byłam po raz pierwszy i powiem szczerze, że gabinet zrobił na mnie duże wrażenie na pewno wrócę ponownie

Gość gość
Uwielbiam wszystkie zabiegi Thalgo, ale jestem z Poznania więc tam korzystam z zabiegów :)

Gość gość
w tym gabinecie po prostu znają się na rzeczy dużo zabiegów, dobry sprzęt, spokojna atmosfera aż chce się korzystać z zabiegów polecam!

Gość gość
najbardziej cenię tradycyjną kosmetykę w tym salonie, nie potrzebuję korzystać z bardziej specjalnych zabiegów jednakże na tych podstawowych można się naciąć, a w tym gabinecie... profesjonalizm, profesjonalizm i przyjemna obsługa!

Gość gość
ja dziewczyny chciałabym wiedzieć co sądzicie o karboksyterapii ? czy faktycznie jest to taki hit w walce z cellulitem ? no i ile zabiegów jest potrzebnych? ile się tu płaci ?

Gość gość
moim zdaniem hit, szczególnie wtym gabinecie :) zależy jaką partię ciała masz na myśli np. uda to ja płaciłam 200 zł ale są różne ceny, zależy co :)

Gość gość
kochani, ja chciałabym wiedzieć czy ktoś był tutaj na zamykaniu naczynek? czy jest jeden jakiś konkretny zabiega na te niedoskonałości? czy jednak jest parę zabiegów? w jakich cenach? który polecacie? nigdy nie byłam w tym gabinecie , ale słyszałam dobre opinie, dlatego piszę :)

Gość gość
czy wykonują tutaj manicure hybrydowy ? jak tak to w jakiej cenie?

Gość gość
tak :) pani Jowita wykonuje manicure i pedicure ;) manicure hybrydowy 65zł ale pani Jowita robi też klasyczne malowanie paznokci, i inne usługi z paznokciami związane

Gość gość
i ile mniej więcej trzyma się lakier? nie ma żadnych odprysków?

Gość gość
nie ma żadnych odprysków ;) manicure wygląda świetnie i w moim przypadku trzyma się nawet do miesiąca :)

Gość gość
a ja polecam szczerze laserowe oczyszczanie w tym gabinecie to nowość, ale jak działa! szczególnie dla osób z trądzikiem!

Gość gość
ile kosztuje takie laserowe oczyszczanie ?

Gość gość
jeśli chodzi o samą twarz to 350 zł

Gość gość
kurcze, trochę dużo ale czy naprawdę warto?

Gość gość
powiem tobie, że przed tym zabiegiem próbowałam różnych innych metod i wydałam o wiele więcej kasy i na dodatek to nie działało, a terapia laserowa naprawdę działa :)

Gość gość
a ja jestem zachwycona manicurem pani Aurelii :) fantastyczna jakość i jak sympatycznie się rozmawiało :) polecam!