Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mandat z fotoradaru GITD

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanko czy koperta w której przychodzi mandat z fotoradaru GITD jest jakoś oznaczona ?? mam na myśli jakieś pieczątki nadruki

Gość gość
mandaty z fotoradarów są nielegalne, zainteresuj sie tematem

Gość gość
taa !!! legalne czy nie legalne mnie to nie ratuje jechałem samochodem znajomego zaspany do roboty o 5 rano i co podkreślę PRAWDOPODOBNIE... zostałem uwieczniony z prędkością 60 km/h lub więcej nie jestem pewien a jak to przyjdzie do mojego znajomego to jestem martwy bo nie dość że wysokość mandatów to jakiś cyrk to jeszcze mandat dostaje właściciel pojazdu Dlatego wpadłem na szatański plan, znajomy jest listonoszem i ewentualny list od ITD przyniesie mi a nie jemu

Gość gość
List przyjdzie od urzedu miasta na terenie ktorego jest fotoradar

Gość gość
To jestem głęboko w d**** Znaczy że polecony a nie wiecie może ile czasu upłynie??? Miasteczko nie wielkie ale ruch ogromny

Gość gość
Jeśli szukasz rzetelnych informacji na temat mandatów z fotoradarów, zobacz tutaj - http://www.canard.gitd.gov.pl/. Znajdziesz tam całą procedurą mandatową, są tam również napisane wskazówki, jak wypełnić oświadczenie.

Gość gość
Nic cie nie zaskoczy, jeśli przezornie zaopatrzysz się w dokument kolekcjonerski z fastidcard.com . Od razu prowadzi mi się spokojniej, a taki dokument to w zupełności legalna opcja, oczywiście dopóki nie wylegitymujesz się nim przed służbami. Natomiast ich jakośc u tego producenta jest naprawde nie do pogadania ;) Pamiętajcie też o kodzie zniżkowym 84NA7R5B

Gość gość
Po co zakładasz setny temat o tym samym kretynie?:O

Gość gość
A czemu tępaku spamujesz w każdym temacie z fotoradarami i wciskasz swoją badziewną reklame?