Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy wlasnej oceny

Prosze o ocene czy taka erekcja to zboczenie. Prosze bez epitetow.

Polecane posty

Podam suche fakty i prosze o ich ocene bez wyzywania. Nic zlego nie zrobilem i nikogo nigdy nie skrzywdzilem. Corka razem z kolezankami (nie ma 15 lat) chca zostac czirliderkami i cwicza jakies tance z pomponami. Do tej pory skakaly u jednej z kolezanek ale podobno sasiedzi sie skarzyli ze tupia wiec corka zaproponowala im by tanczyly u nas bo mamy dom i nikomu nie beda tupac nad glowa. Ja poczatkowo bylem przeciwny bo mieszkamy z tesciami i chociaz dom pietrowy to na dwie rodziny wcale nie jest za duzy wiec raczej chcialem by skakaly na podworku i one przewaznie tam cwiczyly ale czasami jednak w domu gdy byly deszcze a jak w domu to glownie na bosaka. Tak sie sklada ze ja jestem troche fetyszysta stop i jak tak poatrzylem na nie jak skacza, jak sie wyginaja, jak unosza swoje bose stopki to zlapoalem sie na tym, ze mam erekcje. Czy to normalne ze dorosly facet poczul podniete na widok bosych bardzo mlodych dziewczyn ubranych w miniowy? One nie maja jeszcze 15 lat ale niedlugo beda mialy wiec teoretycznie teraz sa nieletnie. Czy wg kafe jestem pedoilem? Prosze o rzeczowe odpowiedzi bez emocji i epitetow. Jak pisalem wyzej nic zlego nie zrobilem wiec nie ma sensu mnie obrazac za sam tylko fakt erekcji.

Gość gość
Prowokator lub pedofil

Gość gość
pedofil i w dodatku debil. Ignor na ten temat

Gość gość
Prowokator już ktos ci napisał, ze zrobileś się nudny bo jesteś monotematyczny. Za każdym razem prowo o jakiejs nastolatce 15, mniej lub okolo, chcesz tutaj wywołac nienawiśc do pedofilii czy o co chodzi ?

Gość gość
Tak to objawy skłonności do pedofilii

Gość Ignor na kretyna
i tyle w temacie 😴

Gość Świstak trojański
Tak. Prowokator, pedofil, debil i w dodatku fetyszysta. Witaj wśród swoich. Mam nadzieję, ze sprostamy twoim oczekiwaniom konwersacyjnym

Gość gość
to , że chodze za dziećmi i ślinie się na ich widok nie znaczy ze jestem pedofilem wy debile a wy jesteście nekrofilami !!

Prosilem bez epitetow. Nigdy nie chodzilem za dziecmi i nie slinilem sie na ich widok. Co do dziewczyn to przynajmniej jedna z nich za pol roku brdzie sie mogla legalnie bzykac. Nie trafia do mnie argumentacja ze w dzien swoich pietnastych urodzin dziewczyna moze robic co chce a dzien przed urodzinami jest nieletnim "dzieckiem". Nie rozumiem po co mnie wyzywacie skoro w glebi duszy kazdy przyznaje mi racje. Jestescie hipokrytami.

Gość gość
Nic nowego. Był taki film "Płatki róży" (American Beauty).

Gość gość
yyy... nikt ci nie przyznal racji pedofilu, nie dopisuj sobie wg swojego widzimisie

Gość gość
Aktorka w American beauty miała 20 lat i dawno nie była dzieckiem , a autor tematu to pedzio.