Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIe znam ani jednej osoby która zagłosuje na PO a wy?

Polecane posty

Gość gość
No na pewno o to chodzi ale dla mnie to nie istotne, dla mnie liczy się, że żyję na jakimś poziomie i nie muszę się martwić o jutro.

Gość gość
Nie wlasnie ze nie o to chodzi. Chodzi oto żeby ludzie dorabiali się uczciwie wlasną pracą a nie ukladami i przekrętami. Wlasnie dlatego tą bandę PO trzeba pogonić.

Gość gość
Nie, PO ma zostać, jak wejdzie PiS to do sejmu wejdą biskupi a chodzenie do kościoła będzie obowiązkowe, ja takie polski nie chcę.

Gość gość
to są farmazony. Każdy dobrze wie ze nikt nikogo nie zmusi do chodzenia do kosciola. A PiS nie zrobilo nic wiecej dla kleru niz zrobila PO. PO to niby obciela księzom ? NIE.

Gość gość
Glosowanie na PO to glosowanie za państwem wyznaniowym To Sejm zdominowany przez PO przeglosowal olbrzymią dotacje na budowę Świątyni w Wilanowie.Premier z PO pojechała do Vatykanu i calowala na kleczkach rękę papieża.

Gość gość
dokładnie.... Lepiej żeby dawali jednemu z Torunia niż całemu klerowi jak PełO.

Gość gość
25 października wszyscy na wybory! Pogonić hołotę PeOwską!

Gość gość
o co wam chodzi? od 8 lat rządzi PO i jakoś ja nie narzekam

Gość gość
No wlasnie o to co zrobili i czego niezrealizowali przez te 8 zmarnowwnych lat...

Gość gość
Mimo rządów PO Polacy jakoś żyją. Ale chcemy żyć lepiej więc glosujmy na PiS

Gość gość
Tyle sfer tyle klamstw a ktos jeszcze mialby ich popierac? Chyba tylko skonczony idiota

Gość gość
Nikt uczciwy ich nie popiera a juz dobitnie świadczy o tym najwyzsze poparcie ktore uzyskuja w zakładach karnych...

Gość gość
a niby jak PIS dojdzie do koryta to się skończą kłamstwa? Taki sam burdel jak z PO będzie. Te stare gęby trzeba wyeliminować z politycznej sceny, może świeża krew coś nowego wniesie. Jedno jest pewne, jak PO czy PIS, PSL będzie dalej rządzić to się nic nie zmieni.

Gość gość
To może niech rządzi Korwin z gimnazialistami w koalicji z Kukizem któremu nie wiadomo o co chodzi ?

Gość gość
Wszystko - tylko nie PiS!!! Nie chcę państwa wyznaniowego.

Gość gość
Wole k***ina z gimnajaistami:) niz pis, ktory mial juz szanse

Gość gość
A ja znam kilka osób głosujących Na po.. I na Korwina . Na pis to tylko jedna osoba wśród znajomych

Gość gość
Czy wiecie, że przez takie partie jak po, nowoczesna, twój ruch, psl, sld i pis wpuszczani są do Polski islamscy bojownicy ukryci między imigrantami? To było zapowiadane przez państwo islamskie. Ktoś pisał na innym forum, że najwyżej przejdzie na islam. Przejście na islam nic nie da. Muzłumanki też są gwałcone często, np. gdy mężczyzna z jej rodziny ma dług lub z kimś zadarł, to wg koranu karą dla niego może być zgwałcenie żony, córki, siostry, matki (oczywiście dług musi nadal oddać). A po gwałcie kobietę się zabija, bo wg koranu gwałt to seks pozamałżeński, a za to trzeba ją zabić. Mąż czy ojciec musi zabić żonę czy córkę, gdy koran tak nakazuje, bo jak nie, to jest shańbiona jego rodzina i można go zabić. Chce mi się płakać, że ta dzicz będzie u nas, bo jeśli wygra po, nowoczesna, pis, sld, psl to oni ich tu wpuszczą (wiceprezes pisu już zapowiedział, że pis by nie wetował narzucania imigrantów przez unię, a inni od początku są za przyjmowaniem) :( Nie wiem jak Wy, ale ja głosuję na Korwina. Mam dość kłamstw polityków i robienia z ludzi idiotów :o

Gość gość
w mojej pracy wszyscy zapatrzeni na PO nawet sprzątaczki

Gość gość
No to już znasz ja zagłosuje choć niechętnie ale to zło konieczne nie chcę aby np moje dziecko w szkole przed lekcją modlilo się nie wiadomo do kogo - taka przenosnia obrazujaca całokształt

Gość gość
Faktycznie lepiej żeby twoje dziecko i ciebie zgwałcili muzłumanie wpuszczeni do Polski przez po :o

Gość gość
Oj tam oj tam już przesadzacie nie powiem że jestem za wpuszczaniem ich do Polski,ale na pewno z takiego powodu nie zagłosuje na moherow z krzyżem

Gość gość
Ja nie znam żadnej, która głosuje na PIS. Ale cóż każdy żyje w innym środowisku :-)

Gość gość
Trzeba byc totalnym bezmyslnym d... zeby glosowac na PO po tych wszystkich aferach po tym jak oklamali Polakow nierealizujząc niczego co obiecali albo robili dokladnie na odwrót niż mówili, po tym jak wpuszczaja islamistow dając im socjal o jakim a nie sni zaden Polak, a nie chca wpuścić uchodzcow POLSKICH z Ukrainy...

Gość gość
Najlepsi są ci co pisza ze nie chca PIS bo bedzie państwo wyznaniowe... A tymczasem to PełO sypie na kler aż miło... :-)

Gość gość
Też mam dosyć PO ale na nich zagłosuję bo nie ma innej rozsądnej partii Jak mi zgwałcą dziecko i zajdzie w ciążę to pisiory każą jej rodzić! A na to nie pozwolę!

Gość gość
Glosuja na PełO bo boją się krzyża.. ale ze ich dzieciom islamiscim moga poucinac glowy to juz ok:-) typowa lemingowa hipokryzja... Boja się chrześcijan ale muzułmani ok..hehe

Gość ja znam 1 osobe
która głosuje na po. to moj szef p********y wyzyskiwacz i zlodziej :O

Gość gość
Cóż jak czytam argumenty zwolenników platformy już nie mam wątpliwości że to jednostki mocno ograniczone intelektualnie... Korwin ma racje że demokracja to system idiotów bo 2 takich ma większy głos niż 1 mądry.