Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam fobię na rozmowy telefoniczne

Polecane posty

Gość gość

:( dziś muszę umówić się do lekarza no i musze dzwonić :-( a potwornie sie tego wstydze! Co robić?

Gość gość
Heheh mam podobnie a przynajmniej mialem nie wiem czy nadal mam przyspieszone tetno pustka w glowie niemal przed kazdym telefonem nawet do osob które dobrze znam. Myslalem że tylko ja tak mam.

Gość gość
Też tak mam.. Ostatnio zbierałam sie miesiąć, żeby zadzwonić i umówić się do dentysty.. Ja sie zmuszam, czasem pisze sobie co mam powiedzieć i wtedy łatwiej

Gość mamelek
a myslalam ze tylko ja jestem nienormalna :D. Nie zadzwonie nigdziE. tzn teraz MUSZE bo urodzilam dziecko i doszly rozne sprawy ktore trzeba uprzedzic telefonicznie... no koszmar normalnie koszmar. zawsze sie dziwie ludziom po drugiej stronie ze rozumieja o co mi wasciwie chodzi bo tlucze jak popierdzielona, mieszam watki, przejezyczam sie, moj glos robi sie taki smieszny piszczacy. nie mowie juz o tym ze czesto nie wiem co dokladnie ktos mi odpowiedzial i zastanawiam sie pol dnia czy aby na pewno dobrze zrozumialam np date wizyty u lekarza itp. no horror. wyreczam sie mezem kiedy tylko moge argumentujac to placzacym dzieckiem, nawet gdy to slodko spi. maz nie widzi bo w pracy. zwykle sie udaje :P

Gość gość
Dla mnie najtrudniejszy jest pierwszy krok czyli wykrecic nr itd i to oczekiwanie na polaczenie serce przechodzi do gardla a potem wszystko odchodzi i gadam normalnie.