Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam Hiv?

Polecane posty

Gość gość

Witam, otóż 28.09.2015 odbyłem niebezpieczny stosunek na drugi dzień już rano czułem się dziwnie, wieczorem miałem 38C, w nocy nie mogłem spać, budziłem się spocony. Do dziś (02.10.2015) gorączka utrzymuje się w granicach 37-38C (po przebudzeniu nie mam wcale) zauważyłem też na twarzy kilka wyprysków (brązowych plamek) poza gorączką, nocnymi potami i tymi kilkoma "pryszczami" nic więcej mi nie dolega, nie jestem zmęczony, mając 37,5 mogę normalnie wykonywać wszystko jak wcześniej, gorączkę zbijam polopiryną ale wraca po 2-3 godzinach. Proszę o poważne odpowiedzi. Strasznie się boję ...

Gość gość
nie odrazu sie ujawnia po ok 3 miesiacach dopiero wiec za 3 miesiace zrób test na hiv, moze jakas opryszczka, lub kiła smiertelna jest

Gość gość
tak masz HIV -to sa wlasnie takie objawy HIVA

Gość gość
Czy mam Hiv? x masz 12 lat i jestes niedorozwinięty ? nie wiemy czy masz HIV, idz zrob test i sie dowiesz, liste punktow gdzie mozesz to zrobic za darmo znajdziesz w internecie 🖐️ :)

Gość gość
Owszem Hiv ujawnia się na testach od 3-12 tygodni ale chodzi mi o objawy, nigdy wcześniej nie czułem się w pełni sił mając 37,5 i trwa to już 3 dzień, ponoć objawy występują od kilku dni do tygodnia, dlatego się boję że mogę być zarażony ...