Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na kacu mam zawsze ochotę na szwagierkę

Polecane posty

Gość gość

... a ona - na mnie i ledwo sie powstrzymujemy. Ma ktos podobnie? Jak to sie skonczylo?

Gość gość
Jest proste rozwiązanie....nie pijcie alkoholu nie będziecie mieli kaca i ochoty na siebie:)

Gość bella 86
Mam 2 szwagrow, parę lat temu przyjecjał do nas sam i oczywoscie popili sobie z moim meżem. Moj facet slaba głowa i szybko się ululał, a szwagierek bez ogrodek zaproponował seks wtedy. Tak jakby specjalnie go upił.

Gość gość
bella 86 dziś - co bylo dalej? Zgodziłas sie?

Gość bella 86
Nie doszło do seksu, nie był w moim typie no i nie zrobilabym tego siostrze, a teraz ten drugi 10 lat mlodszy sie przystawia, moj maż jest wsciekły,a jego żona zazdrosna. Na niego mam cheć to juz moj typ.

Gość gość
bella 86 dziś podaj maila, mam podobnie i ten am problem. Tutaj nie warto pisać, chciałabym priv. Dzięki.

Gość gość
a tego co masz ochotę - co dalej chcesz w tym kierunku robić? Skąd wiesz, ze i on ma chec na Ciebie?

Gość bella 86
Nic nie zrobię niech się samo potoczy swoim biegiem. Zero inicjatywy. Co ma być to będzie.

Gość bella 86
20:54 przykro mi, ale nie przejdę na priv.

Gość gość
Czyli rozumiem, że jakby doszło co do czego - zrobiłabyś to z nim? Czy tylko obciągnęła mu, bo wiem że bywa często tylko tak.

Gość bella 86
Myslę, że tym razem zgodzilabym się na seks.

Gość gość
Często myslisz o seksie z nim? Jak chcialabys, aby zaczal i jak konczyl? Od kiedy zaczal Cie podniecac? Jak masz pytania do mnie - rowniez pisz, bo podnieca mnie ta rozmowa...

Gość gość
ja na kacu mam ochotę na rzyganie :O

Gość gość
Ja mam zawsze ochotę na szwagierkę.Nie potrzeba mi żadnych podniet. Gdybyście ją zobaczyli!!! Mistrzostwo świata.

Gość bella 86
Parę miesiecy temu na przywitanie zamiast pocalunek w policzek wymusił pocalunek z języczkiem oczywiscie wiedział, ze nikt nie widzi. Ostatnio zaś wszedł za mną do kuchni ja zajęta przygotowaniem kawy nie zwrocilam uwagi co on zamierza. Zaszedł mnie od tyłu i wsadził rękę w moje majteczki.

Gość gość
tja, a ty pozwolilas i pewnie mu o******elas? Super:) A jest ktos, kto mial PRAWDZIWĄ relację?

Gość gość
kiedys jak odprowadzal mnie szwagier dalam mu sie pcoalowac z jezyczkiem i troche podotykac i nei ukrywam, ze mnie to podniecilo i nieraz o tym fantazjuje. Albo o kims np. obcym kto moglby mnie... no wiecie:) Jestem ze slaska.