Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

12latek się powiesił !!!

Polecane posty

Gość gość
Jaki 12latek może mieć powód by się wieszać x a to 12 latek jest jakis upośledzony i bawi się klockami wg ciebie ? powód moze miec, ja np w podstawówce byłam ponizana przez 2 dziewczyny, pyskate, lepiej rozwinięte, mialy znajomych w starszych klasach, palily papierosy, popijały piwo w krzakach, popychaly mnie, obrazaly, wyzywaly, kradły np kanapki, napoj, nie ze byly glodne po prostu by mnie upokorzyc i zrobic na złość, w gimnazjum bylo jeszcze gorzej, chodzilam do szkoly na wsi, zespół szkol, wiele razy chcialam im oddac, cos zrobic, raz oddalam to dostalam w brzuch, skarzylam sie wychowawczyni i bylo jeszcze gorzej, wyobrazalam sobie ze je zabijam, ze blgają mnie o litosc, ze je kope po twarzy do krwi :O zdarzalo mi sie myslec o smierci

Gość gość
po prostu kopnął w kalendarz

Gość gość
szokująca sprawa

Gość gość
Ty King off death 666 jesteś 100% Żydem. Tylko oni się cieszą ze śmierci dzieci.

dziś ale ty się nie powiesisz wbrew zapewnieniom bo jesteś tchórzem chorym na umyśle. Pewnie skończysz w stanie katatonicznym w szpitalu.

dziś ale ty się nie powiesisz wbrew swoim zapewnieniom w tematach bo jesteś tchórzem chorym na umyśle. Pewnie skończysz żywot w szpitalu psychiatrycznym jako kompletny idiota w kaftanie.

Gość gość
przerażające!!!!

Gość gość
Persefona, kocham Cię za te słowa. ;)