Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumnytata

Urodził mi się syn

Polecane posty

Gość dumnytata

Urodził się mój pierworodny 3250g i 53cm nigdy nie pomyślałem że tak pokocham innego faceta

Gość gość
będzie ci teraz darł ryja jak będziesz chciał spac albo robic inne rzeczy będzie żarł srał szczał wkółko od teraz masz przej***aane ,ale serdecznie ci gratuluje:)

Gość gość
Przynajmniej nie zacznie się puszczać.:P Gratuluje.:D

Gość gość
ty bezbronny prawiczku puszczasz się ze swoim kundlem łykając jego sperme swoim 0dbytem i tak pewnie dzień w dzień co ?

Gość gość
Gratulacje i życzę dużo zdrowia dla maluszka i mamusi :)

Gość gość
Nie biegaj za mną jak kundel, nie bądź żałosny. Miałeś okazje by się ze mną spotkać, ale języka w gębie ci zabrakło, także odp*****l się.;)

Gość gość
Nie biegaj za mną jak kundel, nie bądź żałosny. Miałeś okazje by się ze mną spotkać, ale języka w gębie ci zabrakło, także odp*****l się.;)Za stary jestem na takie zabawy.:D

Gość gość
ssij szm/atławcu je/bany jesteś moją dz/i/wką i będę cię jebał na kafe dożywotnio dzień w dzień !!

Gość dumnytata
Dziękuję za gratulacje :-) Powiedziałem żonie że tylko syna zaakceptuje to się postarała :-) Córki nie chcę mieć. Następny też ma być syn :-)

Gość gość
Sam się urodził?

Gość gość
Jak mozna mowic 'tylko syna zaakceptuje'? sorry, ale ty nie mozesz sie nazywac prawdziwym rodzicem. Nie wiesz, co to rodzicielstwo. JAk k***a w sredniowiecznych wiekach, radosc jak syn, wielki dziedzic i nosiciel cudownych genow tatunia, a dziewczynka czasem w przepasc.

Gość gość
A gdyby to corka byla, to zabilbys ja, oddal do sierocinca czy cale zycie sie na niej wyżywal?

Gość gość
mój mąż chciał córkę 1 syn ok kocha, 2 ciązy byłam mówił że ma być córka bo inaczej nie zaakceptuje , nawet jak powiedziałam że jest syn to nie wierzył i mówił że nie chce 2 syna i koniec bo nie pokocha urodził się 2 syn co i co zakochał sie jeszcze bardziej i kocha dzieci jak nikogo na świecie na 2 syna co miał się wnet wyrzec śpi z nim i pierwszy do niego leci jak coś się dzieje śmiejemy się ze starszy syn jest mój młodszy jego a tak wypierał takze nie pisz że ma być syn i koniec.. miłość do dziecka jest bezwarunkowa nie ważne od płci jak wiedziała że mąż jak zobaczy synka się zakocha bo to czułam i się ie myliłam wiele ojców tak ma że chce mieć syna czy córke i nić innego bo nie pokocha a tu psikus miłść od razu

Gość gość
i nie atakujcie tak bo nie jedna z was będąc w 2 czy kolejnej ciązy myślała o danej płci ze ma byc teraz córeczka bo już jest synek czy 2 chłopców i ma być dziewczynka bo nie przyjmuję innego rozwiązania bo nie wyobrażał sobie tego. a nagle rodzi się kolejny chłopiec i co widzimy i co mówimy nie oddalibyśmy go za nikogo i rodzi się miłość bezwarunkowa. pamietajmy martwmy się o to by dzieko było zdrowe a nie jakiej płci było w tych czasach dużo dzieci rodzi się chore

Gość gość
bla bla bla naście lat idź pograj w kosza

Gość gość
lepiej zrób testy DNA, nigdy nie ma 100% pewności że to twoje ;):classic_cool: