Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pau_89

zmieniłam mleko i jest masakra

Polecane posty

Witam. Córka ma niecałe dwa miesiące i karmiona była NAN PRO 1 na którym przy kupkach prężyła się, wierciła i czasami popłakiwała. Kupki mimo wszystko były żółte miękkie z grudkami czasami jasnozielone miękkie. Lekarka kazała zmienić na NAN 1 HA i mleko dałam jej nowe od razu we czwartek rano i jest jeszcze gorzej. Kupy są ciemnozielone raz gęste raz wodniste. Pręży się stęka płacze. Czekać aż się przyzwyczai czy wrócić do NAN PRO 1?

Gość gość
Chyba powinnaś zadzwonić jednak do lekarki

Gość gość
trzeba było karmić cyckiem bosze

gdybym mogła to bym karmiła to raz a dwa wróć do szkoły skoro nie umiesz odpowiadać na pytania i nie rozumiesz zadawanych pytań

niestety nie mam numeru do pediatry... to lekarka z przychodni i nie powiedziała, że można do niej dzwonić. pisałam do położnej mówiła, że nie rozumie zmiany mleka skoro kupki były dobre. może po prostu boli ją brzuszek ma kolki i trzeba jakieś kropelki podawać... na prawdę nie wiem co mam robić do lekarza dopiero idę 12 października

Gość gość
Zadzwoń do przychodni w dniu gdy przyjmuje ta Pediatra, poproś o połączenie z jej gabinetem. U mnie tak to funkcjonuje.

Gość gość
zmień mleko np. bebiko

Gość gość
A dopajasz ją odpowiednio? Moze sprobuj wrocic do tamtego mleka?

Gość gość
Ja bym wrocila do tamtego i zacznij jej podawac espumisan w kropelkach dla dzieci. U nas dzieki kropelkom obylo sie bez kolek i wiekszych problemow z brzuszkiem.

w ciągu dnia daję jej wodę przegotowaną ok. trzy razy i wypija tak po ok 30 ml na raz wody

Gość gość
Zarówno jedna jak i druga kupka jest w miarę prawidłowa. U mnie na NAN PRO też kupki były jasnozielone i pediatra powiedziała, że są w porządku. Około 3 miesiąca dziecko nie chciało pić NAN, tak jakby przestał smakować i przeszliśmy na Bebilon i kupki prawie żółte i też były grudki. Moim zdaniem to nie problem mleka. Dziecko może mieć już kolki. Spróbuj podawać espumisan. U mnie na prężenie, kolki pomagało przepajanie wodą. Kiedy występuję u Was to prężenie? Dziecko chętnie je? NAN to ciężko mleko, część dzieci ma z nim problem. Ja karmiłam NAN bo dziecko słabo przybierało na wadze.