Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bulinka2211

Klinika Gdansk na klinicznej

Polecane posty

Wybieram sie jutro do kliniki. Na internecie nie ma za duzo opini na ten temat... Sa tu jakies kafeterki ktore byly w tej klinice lub jesli maja jakies doswiadczenia??

Gość gość
Mnie odeslali z bezwodziem z powodu braku miejsc... warunki tam sa ponizej ludzkiej godnosci, w drzwiach nie mozna zmiescic sie wozkiem inwalidzkim :) no i masa studentow! Na kazdym kroku :)

Oj tak.. Ale wszedzie sa studenci.. Lezalam w poznaniu i tam tez ichbyla masa i to zzagranicy... Gdybym miala porownac te dwie kliniki to poznan przyjemniejszu dla oka , ludzie milsi.. Ale z moja przypadloscia ciazowa (zespol trap) w gdansku mam nadziej***ardsiej pomoga..

Gość gość
To ja pisalam wczesniej o tym, ze tak studenci itp. Tez slyszalam, ze sa tam dobrzy specjalisci, to fakt. Zycze Ci aby przyjeli Cie na oddzial i wszystko skonczylo sie dobrze.

Gość gość
Ja mam jakiś uraz do szpitala na Klinicznej w Gdańsku... Ale ile kobiet, tyle opinii.

Gość gość
Ja lezalam tam akurat na ginekologii onkologicznej i byłam bardzo zadowolona z opieki zarówno lekarzy jak i pielęgniarek, ze studentami nie miałam do czynienia, ale może to kwestia tego, że była to końcówka czerwca.